Új sorozatunk indult, melynek címe 5órai tea az Új Nővel!

Tudatos vagy ösztönös felhasználók vagyunk-e az online térben, miről szólnak az ott köttetett barátságok és kiket szeretünk követni? Gasparik Kriszta Majával és Olláry Ildikóval az Új Nő újságírója, Szalai Réka beszélget.

kepernyofoto_2021-12-20_-_14.53.58.png

–Olláry Ildikó, a pozsonyi Comenius Egyetemen végzett, és médiaszakértőként dolgozik. A kezdetektől fogva fent van az Instán, ott volt a tűznél, s tudatosan összeállított feedje a valós gondolatait mutatja.
–Gasparik Kriszta Maja, aki még a gomolyfelhők között is utat tör magának. A pozsonyi Comenius Egyetem kiadványszerkesztő szakán végzett. A Pátria Rádióban szerkesztő és műsorvezető, és nemrégiben tért vissza az STV magyar adásába. Évek óta az Arizóna zenekar énekese. Férjével, a zenei producerként tevékenykedő Fecóval és két kisfiukkal, Zalánnal és Zénóval Felsőpatonyban élnek.

KATTINTS!

⟱⟱⟱

Embedded thumbnail

Gasparik Kriszta Maja az esős nap ellenére mosolygós. Olyan, mint a napsugár, ami a gomolyfelhők között is utat tör magának.

A pozsonyi Comenius Egyetem kiadványszerkesztő szakán végzett. A Pátria Rádióban szerkesztő és műsorvezető, és napjainkban tér vissza az STV magyar adásába. Évek óta az Arizóna zenekar énekese. Férjével, a zenei producerként tevékenykedő Fecóval és két kisfiukkal, Zalánnal (decemberben volt hároméves) és Zénóval ( júniusban született) Felsőpatonyban élnek.

maja-kezdo_0.jpeg

Egész lényéből árad valami bölcs tapasztalat. Sokat tud arról, mit jelent nőnek lenni – ezért is viseli A nő arcai címet a műsora. Az Új Nőben a szülés utáni hasát is megmutatta, hogy lássuk, a rivaldafényben álló nők sem tökéletesek. Most pedig arra szeretné felhívni a várandós anyukák figyelmét, hogy mit jelent az Rh-összeférhetetlenség. Nehogy úgy járjanak, mint ő.

Olvass tovább: Maja és az RH-faktor

kepernyofoto_2022-05-25_-_14.44.30_5.png

Új Nő csapata
Cookies