Karácsonyi kalendárium

Minden nap nyisson ki egy ablakot!

Amade chateau wellness hétvége két személy részére
Az Amade Château kastélyszálló szeretettel várja mindazokat, akik a szürke hétköznapok problémai elől menekülve egy kis varázslatra vágynak. Hagyja magát lenyűgözni 30 egyedien berendezett szobánk egyikével, relaxáljon gyönyörű wellness & spa központunkban, és kényeztesse ízlelőbimbóit séfjeink kulináris művészetével. Az Amade Spa kényeztető csomagajánlata 5 csillagos pihenést és fiatalító kezeléseket kínál. Bízza magát wellness terapeutáink szakértelmére, melynek segítségével személyre szabott gondoskodásban lesz része.
Luxus kaviárkóstoló a Villa Rosa étterem és panzióban, Dunaszerdahely
Amikor kaviárt kóstolunk, olyan mintha a konyhaművészet legértékesebb igazgyöngyét ízlelnénk. És hogy mi köze van a kaviárnak a Csallóközhöz? A beluga – magyar nevén a viza – a Dunában úszott fel hozzánk ívni a Fekete-tengerből. A csallóközi halászok hatalmas vesszőkosarakkal fogták a vizákat, s a bécsi mészárszékekről került a francia királyok asztalára. A viza adja az egyik legfinomabb kaviárt, a beluga kaviárt. Az igazi ínyencek a szibériai tokhal halikráját tartják a legfinomabbnak. A tokhal kaviárnak jellegzetes az íze és az aromája, ezért rendszerint nem ízesítik. Kísérőként a kaviárhoz blinit, orosz palacsintát adunk, de kiemeli a kaviár ízét az uborka, tojás és a tejföl is.
Karácsonyi mécsestartó
Juhász Gyula: Karácsony felé Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben. …Bizalmas szívvel járom a világot, S amit az élet vágott, Beheggesztem a sebet a szívemben, És hiszek újra égi szeretetben, Ilyenkor decemberben. …És valahol csak kétkedő beszédet Hallok, szomorún nézek, A kis Jézuska itt van a közelben, Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, S ne csak így decemberben.
Petra természetes alapanyagú krémcsomag
Vegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes – bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető, biztonságos ápolást nyújtsuk!
Egy évre szóló Új Nő előfizetés
A női öntudat és büszkeség formálása mellett írunk a nők álmairól, könnyítünk a mindennapi gondjainkon, hagyjuk őket álmodozni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás, főzés egyhangúságát.
Levendulás alvómaszk
Speciális technikával készült levendulavirágzatot tartalmazó maszk. A test hőjének hatására szabadul fel a virágzatban lévő illóolaj, ami egy fárasztó nap után tökéletesen kikapcsol. Könnyű álmot hoz, így bátran ajánljuk utazáshoz, vagy otthoni használatra egyaránt.
Herbsgarden termékekből álló fiatalító krémcsomag
„Célunk, hogy olyan magas hatóanyag-tartalmú, bionatúrkozmetikai termékeket gyártsunk, amelyek megfelelnek a mai kor kihívásainak. Amelyek ugyanolyan hatásosak és jól használhatók, mint a kozmetikai ipar által használt, vegyi anyagoktól telített kozmetikumok, de közben ápolják, óvják bőrünk egészségét és fiatalságát, serkentik a természetes regenerálódást. Mert a bőrünk érték, egészségünk tükre!” www.herbsgarden.hu
Peter Adamov „Bonbon”
A karácsonyi piacra jelent meg a legtehetségesebb szlovák dzsesszzenésznek tartott Peter Adamov harmadik nagylemeze „Bonbon” címmel. A kiváló zongorista, gitáros, énekes, szövegíró, aki nagyon szereti a szlovákiai magyarokat, a karácsonyfa alá ajánlja lemezét.
Új Nő interjút készít Veled!
A női öntudat és büszkeség formálása mellett írunk a nők álmairól, könnyítünk a mindennapi gondjainkon, hagyjuk őket álmodozni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás, a főzés egyhangúságát.
Budapesti Hotel Tiliana ajándékutalvány
2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel
A Tiliana Hotel a budai hegyek csendes zöldövezetében fekszik. A 3 hektáros park feledteti a város közelségét, az ideérkezőket madárcsicsergés, friss levegő és zavartalan nyugalom várja. Tökéletes kikapcsolódást kínál – családoknak, fiatal és idős pároknak egyaránt.
Bréda Enikő meglepetés doboz
Bréda Enikő életében a legnagyobb kihívást talán a kreativitásának fenntartása jelenti, hiszen szerteágazó tevékenységének fókuszában mindig az alkotás áll. Végzettsége szerint báb- és bábszínházi díszlettervező, ám művészeti iskolai oktatóként rajzolni, festeni tanítja a gyermekeket. Mindemellett kézművességgel is foglalkozik, hiszen van egy sikeres vállalkozása, az EBdesign.
Élménymenü két fő részére a Villa Rosa étterem és panzióban
A Villa Rosa a Gurman Award értékelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház a Csallóköz szívében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek – még ha csak pár napra is – kiválasztottnak érezhetik magukat.
5% -os kedvezmény egy Új Nős kirándulásra
Fedezze fel velünk a világot! • A mesebeli Szlovénia • Az Amalfi-partvidék csodái • Az életre kelt meseváros: Český Krumlov • Varázslatos Moszkva • Utazás Madrid körül • Bretagne, a legendák ás a hagyományok földje • Borvidéki barangolások (Eger, Mezőkövesd) • Brazília és Argentína • Adventi hétvége Lisszabonban
Kukkónia pudingcsomag
A tejporos Kukkonia puding különlegesen finom édesség, ezenkívül hosszú múltra tekint vissza. Kétféle ízesítéssel, vaníliával és kakaóval keverve kerül forgalomba. Elkészítése végtelenül egyszerű: csak vizet kell hozzáadni a porhoz, és máris kész a finom, tejes puding. A Kukkonia puding nem tartalmaz sikért, ezért lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
PHILIPS elektromos fogkefe
A fogmosási rutin nagyon fontos része életünknek. A tölthető elektromos fogkefét egyszerű használni. S bár többe kerül, mint egy manuális fogkefe, de ha gyermekünk nagyobb lelkesedéssel mos fogat, akkor már megéri!
Kriston Intimtorna ajándékutalvány a hölgyek részére
A KRISTON INTIM TORNA testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszüntesse vagy csökkentse. A tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb, megbízhatóbb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.
Vizeskönyv – Derzsi Bernadett és Dömötör Ede
Derzsi Bernadett és Dömötör Ede a Vizeskönyvben a csallóközi ivóvízhelyzettel, a part menti élővilággal, az elhanyagolt csatornahálózattal és a víziturizmussal foglalkoznak, ugyanakkor kitérnek a régmúlt idők árvizeire és áradásaira is, melyeknél kiválóan körvonalazódik a víz éltető és egyben pusztító ereje is. Felteszik a kérdést: mi lesz velünk 10, 20, illetve 50 év múlva? Vajon lesz-e elég ivóvizünk?
Mangalucával Kukkóniában – Király Anikó fantasztikus mesekönyve
Találkoztatok már mangalicával? Biztosan. Na és olyan mangalicával, amelyik kalapot visel és állandóan duzzog? Ha igen, akkor minden bizonnyal Mangalucával futottatok össze. Tündér Ilona, Kukkónia bájos és segítőkész tündére pedig éppen vele indul útnak, hogy megtalálják a vidék legszebb szitakötőit. A szitakötők utáni hajsza sok kalandot tartogat számukra. Segítséget kérnek egy tudálékos, ám pofozkodó békától, aranyat mosnak a Duna vizéből, eltévednek a kiszáradt ágvizek labirintusában, ráadásul üldözőbe veszi őket egy haragos vaddisznó is, miközben egy – Kukkónia vizeiből rég eltűnt – halat is fel kell kutatniuk, nem is szólva találkozásukról egy összetört szívű récével és a Gágogók furcsa hadával. Ha kíváncsiak vagytok rá, miképpen bogozzák ki az események sűrű gubancát, akkor tartsatok Tündér Ilonával meg Mangalucával, és barangoljátok be velük Kukkónia csodás helyszíneit a legszebb szitakötők nyomában.”
Vintage Garden díszpárna
Karácsony – a legjobban várt, a legcsillogóbb ünnep világszerte. A családok ilyenkor igyekeznek minél szebb díszbe öltöztetni otthonukat.
Norann természetes alapanyagú, fiatalító kozmetika
A natúrkozmetikumok természetes hatóanyagokat tartalmaznak. Az előállításuk során tiltott a szintetikus színezőanyagok, szilikonolaj, ásványi olajok, ásványi eredetű viaszok, szintetikus illatanyagok, állatkísérletek, génmanipulált anyagok alkalmazása, radioaktív besugárzás, mesterséges tartósítószerek alkalmazása. A natúrkozmetikumokat nem kötelező minősíttetni, elég, ha az összetevők listájában (INCI) szereplő alap- és adalékanyagok, valamint a termékinformációkban szereplő adatok megfelelnek az EU natúrkozmetikai feltételrendszerének.
Frissen sütött, vágai karácsonyi ostyacsomag
Az adventi ünnepkör felvidéki gasztronómiai hagyományaiban nagy szerepe van a karácsonyi ostyának. A Mátyusföldön, a Zoboralján, a Csallóközben és más felvidéki régiókban is évszázados szokás borssal, fokhagymával, mézzel meghintett ostyát fogyasztani a karácsonyi asztalnál, a család összetartozásának és egészségének megőrzése érdekében. Az ostyasütés hagyományait a mátyusföldi Vága községében kell keresnünk.
Kriston Intim Torna ajándékutalvány az urak részére
A KRISTON INTIM TORNA®(KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszüntesse vagy csökkentse. A tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb, megbízhatóbb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.
Klasy tésztacsomag
A komáromszentpéteri Ma-Ja tésztái szenvedéllyel és tűzzel készülnek.
Egy évre szóló Új Nő előfizetés
A női öntudat és büszkeség formálása mellett írunk a nők álmairól, könnyítünk a mindennapi gondjainkon, hagyjuk őket álmodozni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás, a főzés egyhangúságát.