Karácsonyi kalendárium

Minden nap nyisson ki egy ablakot!

Wellnesshétvége az Amade Château-ban
Az Amade Château Kastélyszálló szeretettel várja mindazokat, akik a szürke hétköznapok problémai elől menekülve egy kis varázslatra vágynak. Hagyja magát lenyűgözni 30 egyedien berendezett szobánk egyikével, relaxáljon gyönyörű wellness & spa központunkban, és kényeztesse ízlelőbimbóit séfjeink kulináris remekeivel. Az Amade Spa kényeztető csomagajánlata 5 csillagos pihenést és fiatalító kezeléseket kínál. Bízza rá magát wellnessterapeutáink szakértelmére, melynek segítségével személyre szabott gondoskodásban lesz része.
Karácsonyi mécsestartó
Juhász Gyula: Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet
Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
Egy évre szóló Új Nő-előfizetés
Egy évre szóló Új Nő-előfizetés
A női öntudat és büszkeség formálása mellett a nők álmairól is írunk. Könnyítünk mindennapi gondjaikon, hagyjuk őket álmodni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás-főzés-takarítás egyhangúságát.
Romantikus élménymenü két fő részére a Villa Rosa étterem- és panzióban
A Villa Rosa a Gurman Award értékelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház a Csallóköz szívében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek – még ha csak pár napra is – kiválasztottnak érezhetik magukat.
Istermeat-ajándékutalvány
Az Istermeat Rt. gyökerei a múlt század 80-as éveibe nyúlnak vissza, amikor megnyitotta kapuit, és megkezdte a hús feldolgozását és a húsipari termékek gyártását. Specialitása a mangalica sertés (Pata negra), amely a Nagyalföldről származik. A mangalica sertésből nyert húst és húsipari termékeket a kiváló minőség és az egyedi mangalicaíz jellemzi. A mangalica sertés húsa gasztronómiai csemegének számít.
Az Új Nő interjút készít veled!
A női öntudat és büszkeség formálása mellett a nők álmairól is írunk. Könnyítünk mindennapi gondjaikon, hagyjuk őket álmodni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás-főzés-takarítás egyhangúságát.
Kukkónia-pudingcsomag
A tejporos Kukkonia puding különlegesen finom édesség, ezenkívül hosszú múltra tekint vissza. Kétféle ízesítéssel, vaníliával és kakaóval keverve kerül forgalomba. Elkészítése végtelenül egyszerű: csak vizet kell hozzáadni a porhoz, és máris kész a finom, tejes puding. A Kukkonia puding nem tartalmaz glutént, ezért lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
Vizeskönyv – Derzsi Bernadett és Dömötör Ede könyve
Derzsi Bernadett és Dömötör Ede a Vizeskönyvben a csallóközi ivóvízhelyzettel, a part menti élővilággal, az elhanyagolt csatornahálózattal és a vízi turizmussal foglalkozik, ugyanakkor kitérnek a régmúlt idők árvizeire és áradásaira is, melyekben kiválóan körvonalazódik a víz éltető és egyben pusztító ereje is. Felteszik a kérdést: mi lesz velünk tíz, húsz, esetleg ötven év múlva? Vajon lesz-e elég ivóvizünk?
Két főre szóló varázslatos ebéd a Rooftop by Regal étterem iglujában
„Célunk, hogy éttermünk felejthetetlen élményt nyújtson vendégeink számára. Gyönyörű a kilátás Pozsony belvárosára. Tetőtéri teraszunk nyáron különféle zenei és kulturális eseményeket kínál, télen pedig egyedi módon melegítjük fel vendégeink szívét a varázslatos iglósátrakban, melyek csodálatos hangulatot teremtenek.”
Világi Winery borcsomag
Borászatunknak köszönhetően a szőlőtőkék festői vidéke most új életre kelt. A Világi Winery szőlőskertjeit három folyó, a Duna, a Garam és az Ipoly határolja, ami egyedi éghajlatot biztosít ennek a kivételes területnek. A zöldellő domboldalakon elterülő kertekben a gondosan ápolt szőlőtőkéket tökéletes harmóniában érik az érlelő napsugarak. A táj különleges értékeit boraink is tükrözik. Klasszikus címkecsaládunk a Dunát és a benne élő ikonikus halat, a vizát idézi, illetve a szőlőinket körülölelő vadregényes erdőt, amelyben muflonok tanyáznak. Ízlelje meg borászatunk remekeit!
Stabilizált virágcsoda
Friss és teljesen természetes megjelenésüknek köszönhetően a stabilizált virágok rendkívül népszerűek. Akár még karácsonykor is díszíthetjük vele asztalunkat. A karácsony a legjobban várt, legcsillogóbb ünnep világszerte. A családok ilyenkor igyekeznek minél szebb díszbe öltöztetni otthonukat.
Mangalucával Kukkóniában – Király Anikó fantasztikus mesekönyve
Találkoztatok már mangalicával? Biztosan. Na és olyan mangalicával, amelyik kalapot visel, és állandóan duzzog? Ha igen, akkor minden bizonnyal Mangalucával futottatok össze. Tündér Ilona, Kukkónia bájos és segítőkész tündére pedig éppen vele indul útnak, hogy megtalálják a vidék legszebb szitakötőit…
The Ordinary szépségcsomag
Az utóbbi idők egyik nagy meglepetése a szépség világában a The Ordinary. Először az interneten tarolt, s váltott ki hatalmas hisztériát. A titka? Egy úttörő márka, amelyik nem vesz részt a nagy haszonhajhászásban – vagy ha igen, kíméletesen teszi. Tudjuk, hogy a drogériás krémekben alig van hatóanyag, s ezért nem igazán hatásosak. A jobb hatásfok érdekében mélyebbre kell nyúlni a pénztárcánkba. Nem úgy az Ordinarynál! A márka klinikailag tesztelt hatóanyagokat kínál elképesztően kedvező árakon. Megjelenése a feje tetejére állította a kozmetikapiacot, hiszen C-vitamint, olajakat vagy peptideket rendelhetünk hihetetlenül alacsony áron. A termék neve egyben a hatóanyag neve is. Egyszerű kis tubusaik és pipettás üvegcséik csodálatos szérumokat rejtenek, amelyekért ma százezrek rajonganak. Hogyan csinálják? Egyszerű: nem költenek csomagolásra, illatanyagokra – inkább a hatóanyagokra összpontosítanak. Kim Kardashiantól kezdve az összes szépségguru ezt használja.
Koboldia, az átváltozó zenéskönyv
A KOBOLDIA színes, gazdagon illusztrált zenés gyerekkönyv mesékkel, versekkel, kifestőkkel és CD-vel, rajta 15 dallal, melynek szövegei akkordokkal is megtalálhatók a könyvben. A dalok itt is meghallgathatók: www.koboldzenekar.sk A kötet több érdekességet, sőt világújdonságot tartalmaz: Egy teljesen új műfaj jelent meg a könyvben: a VERSMESE (vers alapján írt mese). Több versből is íródtak egyedi stílusú humoros mesék. Többször is kifesthető a címoldal, így mindenkinek egyedi borítású lehet a könyve, saját ízlése szerint továbbalkotva. Az illusztrációk közül sok kifestőként is szerepel a könyvben.
Összeszerelhető fajáték
Fajátékkal játszani kellemes tapintást, érzést kelt. Emellett a fából készült gyerekjátékok strapabírósága is közismert. A gyermek is másképp nyúl a minőségi fából készült játékokhoz, jobban vigyáz rájuk, igényességre taníthatjuk általa. Fakombájn – Horváth Róbert felajánlásával.
Kállai Pince és Panzió** (Fülek) – 10 alkalomra szóló kávé-ajándékutalvány 20 € értékben
A Kállai Pince és Panzió Fülek városának szélén található, a Vepor hegység csodálatos környezetében, Közép-Szlovákia déli részén. Kényelmes szállással, színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Biocentrum – a természetes alapanyagú krémcsomag
Vegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes – bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Örülünk, hogy a szakemberek vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető, biztonságos ápolást nyújtsuk!
Ékszerdoboz
Mit is ajándékozhatnánk egy nőnek, aminek biztosan örül? Lepjük meg egy szép ékszerdobozzal. Elegáns és praktikus is, hiszen több rekesz található benne, amelyek segítségével könnyen rendszerezhető a sokféle ékszer. Az ékszerdoboz belseje bordó színű selyemmel van bélelve.
Egy évre szóló Új Nő-előfizetés
A női öntudat és büszkeség formálása mellett a nők álmairól is írunk. Könnyítünk mindennapi gondjaikon, hagyjuk őket álmodni, hogy elfeledjék a napi bevásárlás-főzés-takarítás egyhangúságát.
Adventi szépségkalendárium
Advent 24 napja a karácsonyra való várakozást jelenti. Öltöztessük ünneplőbe a szívünket, legyünk megint gyerekek, nyissunk adventi naptárt! A tévében már majdnem két hónapja karácsony van. Idilli reklámokban hullik a hó, csengő szól. Ám mi ne stresszeljünk! Menjünk be az üzletekbe, és csodálkozzunk rá a sok fényre és színes gömbre. Elvégre a mi kedvünkért pompáznak!
Horgolzsó felajánlásával: kerámiabögre és horgolt bögremelegítő
Kováč Zsófia Anna boldog feleség, két kis lurkó anyukája. Közben rátalált álmai hobbijára: horgolni kezdett. (Kutatóbiológus itt nemigen lehetek, tudom! – mondja józanul.) Így aztán megszületett a Horgolzsó. A Horgolzsó név márkát jelöl: az apró kórházi polipok készítése és adományozása tette ismertté.
Kollázs képkeret
Manapság több fényképet készítünk, mint valaha. De mikor nézzük meg őket? A falra akasztható keretekben mindennap gyönyörködhetsz a szeretteidről, kedvenc helyeidről készült képek látványában, de a keretekben elhelyezett művészi alkotásokban is.
Lézeres mezoterápiás kezelés – Silling Enikő felajánlásával
Kétségtelen, hogy a mezoterápia segítségével rendkívül hatékonyan juttathatók be tápanyagok a bőrbe. Viszont vannak, akik ódzkodnak a tűktől. Számukra jó hír, hogy a német mérnökök által kifejlesztett Meso lézerkészülék tűszúrás nélkül segíti elő a bőr megújulását és fiatalítását, ráadásul jóval hatékonyabb, mint a hagyományos tű nélküli mezoterápiás beavatkozások.
Levendulaszappan-csomag
A kiváló minőségű levendulaszappan igazi kincs a bőrnek! Ez a 100%-ban természetes, nyugtató és lazító hatású szappan nemcsak levendulaolajat tartalmaz, hanem szirmokat is, így egy stresszel teli, rohanós nap után nincs nagyobb megnyugvás, mint levendulaillatba burkolni testünket és lelkünket. A kellemes illat ellazít, nyugtató hatását évezredek óta alkalmazzák.