Nemrégiben egy újságírónő kikérdezett 250 férfit, akik megcsalták a párjukat. Kiderült, hogy a nőknek, akikkel lefeküdtek, egyetlen közös vonásuk az volt, hogy mindegyiknek hosszú volt a haja. 

 

Egy notorikus félrelépő vallomása: – Boldog vagyok a feleségemmel, és a szexuális életünk is nagyszerű. A nők nem is értik meg, hogy akkor miért lépek félre. Számomra ez egyszerű kedvtelés. Ha megtetszik egy nő, mindenképpen meg akarom hódítani. Újra és újra szükségem van sikerélményre. Egyes nőkkel a véletlen hoz össze, másokra az interneten akadok rá. Az ismerősi körömben mozgó nőkkel viszont nem kezdek ki. Nincs túl sok időm, rövid úton szeretnék célba érni. Ha tetszik a nő fotója, írok neki egy e-mailt. Ha a telefonbeszélgetés után is szimpatikusnak találom, akkor megbeszélek egy randit. Az első találkozáskor minden eldől: megiszunk egy italt, és ha mindketten úgy akarjuk, kiveszek egy szállodai szobát. Igyekszem mindig máshová menni, és soha nem fizetek hitelkártyával. Szeretővel nagyon ritkán töltök együtt egy egész éjszakát. Ha mindketten jól éreztük magunkat, találkozunk még egyszer-kétszer. Utána megszakítom a kapcsolatot.

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

Az érzelmeim a feleségemhez kötnek. Különben, ha valami újat szeretnék kipróbálni, először otthon vetem fel. Ha a párom nem vevő az ötletre, akkor „házon kívül” realizálom. Az első két évben még hűséges voltam a feleségemhez. Nem akartam neki csalódást okozni. Az első félrelépések után rossz volt a lelkiismeretem. De soha nem volt annyira rossz, hogy kínzó gondolataim lettek volna emiatt. Korábban a félelem is nagyobb volt. Tartottam attól, hogy a feleségem észrevesz valamit. Ám több mint húsz alkalommal jól ment, így azt gondolom: továbbra is rendben lesz minden, ha óvatos vagyok. Minden szeretőmet megkérem, hogy ne tegyen fel parfümöt. Vészhelyzetre tartok az autóban egy váltás ruhát. Egyszer karmolásnyomok voltak a hátamon, napokig pólóban aludtam. Ha a nejem felfedezné az interneten a fotómat, azt mondanám neki, hogy puszta kíváncsiságból regisztráltam az ismerkedőoldalon. Egy regisztráció még nem bizonyíték. De egészen biztos vagyok abban, hogy a párom nem kémkedik utánam. Én sem tennék ilyet. Mindkettőnk expartnere nagyon féltékeny volt, pokollá tették az életünket. Megígértük egymásnak, hogy mi majd nem kutakodunk, nem gyanúsítgatjuk egymást. A mobilomról, amelyet a félrelépések megszervezésére használok, azt gondolja, hogy a céges telefonom. Mi lesz, ha egyszer mégis nyomozni kezd, és rájön mindenre? Nagyon remélem, hogy meg fog tudni bocsátani nekem.
–v–

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg