Szeretne két nővel ágyba bújni... 
Egyszerűen nem bírok a férjemmel! Mióta betöltötte az 55-öt, teljesen kifordult magából. Kéthetente fodrászhoz jár, manikűröztet és divatozik. Szerencsére nem keres rosszul, így ez még nincs is ellenemre. Sőt, valahol még imponál is a változás. Még azt is lenyelem, hogy mostanában állandóan gyerekeink korabeli haverokkal találkozgat. Kávézgatni járnak együtt meg fitneszbe és wellnessezni. De csinálja csak nyugodtan, nekem is megvannak a magam útjai. Igyekszem törődni a testemmel és egészségesen élni. Amiben azonban a legnagyobb fordulat állt be, az a szexualitás. Részemről, úgy gondolom, jó volt az úgy, ahogy azelőtt volt. Hetente egyszer, néha még kétszer is szeretkeztünk. Viszont a páromnak mostanság szinte minden nap lenne igénye az együttlétre. Nem panaszkodom, még mindig jólesik vele a szex, mert nagyon odaadó és figyelmes partner, de a minden nap már egy kicsit sok nekem. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi időben nem csak a mennyiség változott a hálószobában. (Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbször nem is a hálószobában csináljuk.)
A férjem nagyon bőkezű lett: először szép fehérneműkkel, csipkés hálóinggel lepett meg. Aztán vibrátort kaptam, és egyéb szexuális segédeszközöket szépen becsomagolva. Azt mondja, nekem akar örömet szerezni velük. Újabbnál újabb dolgokat, pozitúrákat eszel ki. Nem tagadom, a legtöbbjét végül is élvezem én is. De vannak dolgok, amik nem esnek annyira jól. Eddig azzal vigasztaltam magam, hogy ennyit megtehetek a férjemért, hiszen még mindig engem kíván, és velem akar új dolgokat kipróbálni, megtapasztalni. A múlt heti bejelentésével viszont teljesen kiverte nálam a biztosítékot: szeretne két nővel ágyba bújni. Sőt, már talált is valakit, aki szerinte nekem is biztosan tetszeni fog. Rettegek a gondolattól is, hogy mindez kitudódik. Hogy nézzek akkor az emberek szemébe?

–E–

 
Ked­ves Ol­va­só­ink!

To­vább­ra is vár­juk le­ve­le­i­ket! Amennyi­ben sze­ret­nék ve­lünk és ol­va­só­ink­kal meg­osz­ta­ni örö­mü­ket, bá­na­tu­kat, prob­lé­má­i­kat, szí­ve­sen ál­lunk az önök ren­del­ke­zé­sé­re: akár név­te­le­nül vagy ál­né­ven is ír­hat­nak. Ímélcímünk: ujno [at] ujno.sk. Kér­jük, az ímél tárgya „Le­vél­ti­tok“ legyen!

 

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg

Új Nő csapata