Kacér nyár
A forró hónapokban igyekszünk megszabadulni a felesleges ruhadaraboktól, de ez ne jelentse azt, hogy mindenünket meg kell mutatnunk a nagyvilágnak. Már nem trendi az összes testfelületünk pőre megvillantása. Ami nem tartozik másra, azt takarja puha vászon- vagy lenanyag. A nyárban pont az az izgalmas, hogy a nagy meleg ellenére stílusosan is lehetünk igazán szexik! Tippünk: A fehér mindig jó megoldás, de csak abban az esetben, ha nem túl áttetsző. Figyeljünk a részletekre, a csipke mutasson, ne hivalkodjon! Az anyag legyen puha, a szabás előnyös, a ruha kényelmes. Ha valami nem stimmel a ruhánkon, úgyis csak feszengeni fogunk benne, s a kisugárzásunk máris oda.

okosl1.jpg

Zenemámor
Alkohol helyett zenemámorban ússzunk idén nyáron! Bár az elmúlt években a lányok egyre inkább büszkék arra, hogy annyit bírnak inni, mint az apjuk, ettől eltekintve, soha nem nyújtott szép látványt, ha egy kecses és finom hölgy lerészegedett. A nő maradjon nyáron is nő, még akkor is, ha fesztiválozni indul! Tippünk: Inni lehet, természetesen mértékkel. Egy frissítő nyári koktélnak nincs párja. Ám az idei nyár a zenétől legyen hangos! Köztudott a zene gyógyító ereje. Énekeljünk, táncoljunk reggelente munka előtt, a reggeli elkészítése közben és munka után, otthon. A zene stresszoldó és nyugtató hatású, s mindig van legalább egy nyári sláger, ami olyan fülbemászó, hogy két hónapig úgyis csak azt dúdolod.

Paparazzo-mód off!
A legszebb és legígéretesebb romantikus pillanatokat az online világ lopja el tőlünk. Idén Instagram és Facebook helyett a valóságban éld meg a pillanatot! Ha nincs pasid, akkor fogd kézen a barátnődet, és irány a nagyvilág! Tippünk: Utazzatok el minimum két napra, és kapcsoljátok ki a telefonotokat! Foglalkozzatok egymással, ne készüljenek fotók, videók, ne cseteljetek a haverokkal és barátokkal. Maximum hívjátok fel a szülőket, hogy épségben megérkeztetek, s jelezzétek, hogy két napig nem lesztek telefonközelben. Régen is így éltek, telefonok, internet nélkül. Akkor most miért ne menne?

okosl.jpg

„Bűnös” reggelek!
Egész évben a strandszezonra készülsz, gyúrsz, hogy neked legyen a legszebb tested a parton. Aztán amikor itt a nyár, mégsem vagy elégedett, pedig mennyi mindent megvontál magadtól. Éppen ezért a mosolygós, napsütötte reggeleken bűnözz egy kicsikét! Tippünk: Készíts be este egy kis kávét, néhány jégkockát és fagylaltot! Süss süteményt, és indítsd a napot egy kis finomsággal. Mindenki megérdemel egy kis bűnös és hizlaló élvezetet a napsütötte nyári reggeleken...

A kalandhoz nem kell repülőjegy!
Ha nem sikerül idén nyárra anyagilag összeszedned magad, akkor se ess kétségbe! A megtakarított pénzünket ne nyári ruhákra költsük, hanem invesztáljunk olyan dolgokba, amelyek hosszú távon megtérülnek, és ugyanúgy élményt nyújtanak. Tippünk: Mindenkinek van otthon egy bringája. Frissítsük fel a bicót, és pattanjunk nyeregbe! Irány a természet! A biciklizést kössük össze egy kisebb kikapcsolódással: biciklizzük körbe a Balatont, hűtsük le magunkat a vízben, és lógassuk a lábunkat közeli helyeken, ahol éppen olyan jól tudunk szórakozni, mint a messzi-messzi tájakon.

Dunai Mira