IV.21. – V.20.
Bika

NOVEMBERI HOROSZKÓP – MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Tapasztalni fogod, hogy nem érdemes semmit sem erőltetni, mert a dolgok gyakran maguktól is megoldódnak. Most nem igazán törődsz mások véleményével, amit jól is teszel. Nagyon makacs és eltökélt tudsz lenni, ha valamit igazán akarsz. Ha egyszer elhatároztad magad, nem hagyod, hogy eltérítsenek a szándékodtól. Amennyiben mégis meginognál, akkor a szívedre hallgass, az nem fog félrevezetni. Bármilyen problémát meg tudsz oldani, csak figyelj a belső hangodra, az mutatja a helyes irányt. Továbbra se hagyd magad befolyásolni egyesek rosszindulatú okoskodásától, bízz magadban. Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de ne légy önző. Gondolj mások érzékenységére. Rólad elmondható, hogy nem szereted a változásokat. Még akkor is ragaszkodsz a régi dolgokhoz, amikor magad is érzed, hogy váltani kellene, mert amiben benne vagy, annak lejárt az ideje. Ebben a hónapban a sors olyan helyzetbe hozhat, amikor a változás elkerülhetetlen. Aztán később, amikor megnyugodtál, belátod, hogy minden rendben van. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, van olyan valaki a környezetedben, akit meg tudsz győzni, hogy azt tegye, amit jónak tartasz.

Várhatóan adódik néhány futó kaland, de nem valószínű, hogy élsz vele. Úgy érzed, te már megtaláltad azt az embert, aki fontos a további életedben. Még akkor is, ha egyelőre akadályok vannak, és nem teljesedhet ki a kapcsolatotok. Az illető közelebb van hozzád, mint hinnéd. Lélekben biztosan. A szíve már régóta a tiéd, de még nem áll készen arra, amiben mindketten reménykedtek a kezdetektől fogva. Az egyedül élő Bikáknak novemberben nagy lesz az esélyük arra, hogy komoly változás következzen be a magánéletükben. Könnyen felbukkanhat az életükben egy pozitív személy, akire egyáltalán nem számítottak...

horoszkop_bika_elvalaszto.jpg

A BIKA-SZÜLÖTT JELLEMZŐI

Személyiségük elbűvölő, de ha jót akarunk magunknak, ne bőszítsük fel. A bosszantásokat sokáig passzívan tűri, de egy idő után kifogy a béketűrésből, és haragja elemi és pusztító erővel tör ki, úthengerként mindenen átmegy, ami az útját állja. Makacsságban verhetetlen. Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja sohasem megcsinálni. Nyomásra ellennyomással reagál. Ragaszkodó, birtokló, és nincs híján a manipulációs fortélyoknak sem. A Bika büszke párja szépségére, fontos neki, hiszen ez egy visszaigazolás saját magának, hogy ő milyen nagyszerű és különleges ember, kifinomult ízléssel. Szereti, ha a dolgok róla szólnak. Viszont ha már nem szeret, nem is birtokol többé, bár az elengedés nem erős oldala. Általában kellemes a hangjuk, szeretik a zenét, szépérzékük, kézügyességük kiemelkedően jó, és praktikusan tudnak gondolkodni.

horoszkop_bika_elvalaszto.jpg

KARRIER

Úgy tűnik, januárban ünneplésben lesz része, mert rendkívüli dolgot hoz létre. A február új munkakapcsolatokat jelent, húsvét után megvalósítja egyik régi tervét. A június kisebb bonyodalommal kezdődik, amely csak szeptemberben tisztázódik. Az október kellemetlen lesz, a november alaptalan gyanúsítgatásnak teszi ki. Emelkedjen felül a vádakon. Decemberben anyagi lehetőségei váratlanul javulnak, így gazdag és fényes karácsonyra számíthat.

SZE​RELEM

Komolyan el tud köteleződni, hűségre törekszik. Fontos a társ fizikai közelsége, szeret érinteni, simogatni. 2023-ban bánatok és örömök is érik. Márciusban boldogságra számíthat, szemben a májussal, mert az hozzátartozói részéről kisebb szomorúságot hoz. Szeptemberben igazságot kell tennie közeli barátai között, a november nosztalgiával érkezik, de új szerelmet is jelezhet. Decemberben alakja fényesen fog ragyogni, s bár némelyek bírálni fogják, a kritikát kedvesen hárítja el.  

EGÉSZSÉG

Egész évben vigyáznia kell az egészségére. A legtöbb stresszre márciusban számítson. Áprilisban és májusban vírusos megbetegedés fenyegeti – ha fájni kezd a torka, ha fáradtnak, elesettnek érzi magát, azonnal menjen orvoshoz, és a betegséget ágyban pihenve heverje ki. Nyáron tervezett szabadsága nagyon jól sikerül, kipiheni magát. A fittségre szüksége is lesz, mert az utolsó negyedév szívidegességet és feszültséggel tele időszakokat hoz. Jógázzon, és szedjen Q10-es koenzimet.  

horoszkop_bika_elvalaszto.jpg

MIÉRT SZERESSÜK?

bika_kezdo.jpg jó érzéke van a pénzhez
bika_kezdo.jpg nyugodt békés és türelmes
bika_kezdo.jpg hűséges, megbízható
bika_kezdo.jpg humoros
bika_kezdo.jpg ínyenc, jó az ízlése
bika_kezdo.jpg gyakorlatias és realista
bika_kezdo.jpg kitartó

MIT NE TEGYÜNK?

bika_kezdo.jpg ne szórjuk a pénzét
bika_kezdo.jpg ne becsüljük alá
bika_kezdo.jpg jóindulatával ne éljünk vissza

MINEK ÖRÜL?

bika_kezdo.jpg ha kiszolgáljuk
bika_kezdo.jpg a szép, természetes dolgoknak, amik időtállóak
bika_kezdo.jpg ha gyűjthet valamit
bika_kezdo.jpg hasznos, gyakorlatias ajándékoknak
bika_kezdo.jpg ha megállapodhat
bika_kezdo.jpg a pozitív hozzáállásnak
bika_kezdo.jpg a kertnek, virágoknak
bika_kezdo.jpg az anyagi biztonságnak

KI ILLIK HOZZÁ?

Bárki, aki nem komplikálja túl az életét, aki jól tud  alkalmazkodni hozzá, nyugodt és tud főzni, és a hétköznapokra képes meghitt, nyugalmas otthont biztosítani számára.

horoszkop_bika_elvalaszto.jpg

APRÓ JELLEMZŐK

Legjobb hónap: április
Gyógynövény: kakukkfű
Illóolaj: az orgona- és a rózsaolaj, valamint az ilang-ilang
Drágakő: smaragd
Ajánlott ételek: spárga, padlizsán, pulyka, hal, ananász, füge, körte, édeskömény
Szerencseszín: sárga

Cookies