IV. 21. – V. 20.
Bika

Viharos eseményekkel teli év várja, nagy változások előtt áll, ugyanakkor tisztelet és csodálat fogja övezni.

KARRIER

Úgy tűnik, januárban ünneplésben lesz része, mert rendkívüli dolgot hoz létre. A február új munkakapcsolatokat jelent, húsvét után megvalósítja egyik régi tervét. A június kisebb bonyodalommal kezdődik, amely csak szeptemberben tisztázódik. Az október kellemetlen lesz, a november alaptalan gyanúsítgatásnak teszi ki. Emelkedjen felül a vádakon. Decemberben anyagi lehetőségei váratlanul javulnak, így gazdag és fényes karácsonyra számíthat.

A legjobb hónap: az ÁPRILIS.

SZE​RELEM

Komolyan el tud köteleződni, hűségre törekszik. Fontos a társ fizikai közelsége, szeret érinteni, simogatni. 2020-ban bánatok és örömök is érik. Márciusban boldogságra számíthat, szemben a májussal, mert az hozzátartozói részéről kisebb szomorúságot hoz. Szeptemberben igazságot kell tennie közeli barátai között, a november nosztalgiával érkezik, de új szerelmet is jelezhet. Decemberben alakja fényesen fog ragyogni, s bár némelyek bírálni fogják, a kritikát kedvesen hárítja el.  

Szerencseszíne: a SÁRGA.

EGÉSZSÉG

Egész évben vigyáznia kell az egészségére. A legtöbb stresszre márciusban számítson. Áprilisban és májusban vírusos megbetegedés fenyegeti – ha fájni kezd a torka, ha fáradtnak, elesettnek érzi magát, azonnal menjen orvoshoz, és a betegséget ágyban pihenve heverje ki. Nyáron tervezett szabadsága nagyon jól sikerül, kipiheni magát. A fittségre szüksége is lesz, mert az utolsó negyedév szívidegességet és feszültséggel tele időszakokat hoz. Jógázzon, és szedjen Q10-es koenzimet.  

Gyógynövénye: a kakukkfű
Illóolaja: az orgona- és a rózsaolaj, valamint az ilang-ilang.
Drágaköve: a smaragd
Ajánlott ételei: spárga, padlizsán, pulyka, hal, ananász, füge, körte, édeskömény

MIBEN LEHET SIKERES?

Lesz bátorsága meglépni a helyes lépéseket. Határozottan elutasítja a kevéssé becsületes embereket, lelki nagyságával elkápráztatja a környezetét, amely elismeréssel fogadja, hogy amit eltervezett, azt meg is valósítja. Lehet, hogy szerelmes lesz, józanul választja meg új barátait, és el tudja dönteni, hogy folytatja-e a választott utat, vagy sem.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Gátolhatja a lassú ügyintézés, a meg nem érdemelt kritika és egyes munkatársai és ismerősei megbízhatatlansága. Akadályt jelenthet előrehaladásában az is, hogy meggyőződése ellenére alkalmazkodik valakihez, és nem juttatja érvényre saját akaratát és elképzeléseit. Okos gondolatait ne tartsa meg magának.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Szép és kreatív vagyok, és józan döntéseket tudok hozni.