dec 16, 2021
Szülési fogalmak
A szülés az anyának és a babának is nagy megpróbáltatás. Mégis sok homály fedi az ilyenkor szokásos eljárásokat – pedig mennyit segítene, ha a nők legalább tudnák, mi történik velük! Összegyűjtöttük a legfontosabb szüléssel kapcsolatos fogalmakat.
Szülési fogalmak
dec 10, 2021
Így szülünk mi!
A szülés anyának és a babának is embert próbáló feladat. A gyengéd, háborítatlan szülésről nálunk nem igen hallani. Rengeteg a programozott szülés vagy a kikényszerített császármetszés, melyek negatív szülésélményt jelentenek az édesanyának.
Így szülünk mi!
dec 7, 2021
Szívből szívesen
Eljön az az idő, amikor szüleink visszafelé indulnak az időben, és ők lesznek a mi gyermekeink. A szülő méltatlan és kiszolgáltatott helyzetében sok-szor csak hozzánk fordulhat: a gyermeknek kötelessége gondoskodni a szüleiről.
Szívből szívesen
nov 21, 2021
Ráncos kezek, fényes szemek
Eljön az az idő, amikor szüleink visszafelé indulnak az időben, és ők lesznek a mi gyermekeink. A mai világ valahogy erre sem készít fel bennünket; a filmekben meg a TikTokon nem arról szól az ének, hogy ugyan most kirepülünk a szülői házból, de ők azért ott lesznek, és ez a kötelék életük végéig tartani fog.
Ráncos kezek, fényes szemek
nov 11, 2021
Igaz szerelem túl az Óperencián
Péter és Jesica mesébe illő szerelmi története egy uruguayi vegyesboltban kezdődött. S mint tudjuk, az élet írja a legjobb történeteket. Megtudhatjuk, mit keres egy férfi egy nőben, hogyan lehet házasságot kötni úgy, hogy egy mondatot sem tudunk beszélni a szerelmünkkel...
Igaz szerelem túl az Óperencián