már 19, 2021
Hogyan lettem szupernagyi?
Mára a nagymamák is megváltoztak: a legjobbakat mutatjuk be! Olyan nagymamát kerestünk fel, aki olyan természetesen gondoskodik az unokákról, mint ahogy más ember levegőt vesz. Azt a felfogást képviseli, hogy a szeretet kútfője a család.
Hogyan lettem szupernagyi?
már 14, 2021
Nők a polgári világban
Ültünk az iskolapadban, tanultunk történelemórán az évszámokat – csak az Életet nem tanították meg velünk. Azt, hogy hogyan élték meg a nők a szürke hétköznapokat. Az ő életükről és szerepeikről, arról aztán egy szó sem esett! Pedig ahhoz, hogy tudjuk, honnan hová tartunk, ismerni kell a múltat.
Nők a polgári világban
feb 28, 2021
Mi lesz a kölökből?
Jó jegyek, érettségi, híres egyetem, biztos hely egy jól fizető multinál... Előre elterveztük a gyerek jövőjét – és a gyerek csak ötösöket hoz haza. Lehet, hogy csak fütyül az iskolára, de az sem kizárt, hogy nem megy neki, és sohase lesz belőle osztályelső.
Mi lesz a kölökből?
feb 13, 2021
Intenzív gyermekeim vannak!
Anyának lenni a legszebb dolog a világon. Nincs nagyobb boldogság ennél. Ugyanakkor az anyaság munka is, rengeteg energiánkat felemészt. Szülés után már nem mi leszünk a legfontosabbak a saját életünkben. S ez elég nagy próba.
Intenzív gyermekeim vannak!
feb 9, 2021
Levéltitok
Egy kapcsolatban mindig kényes kérdés, hogy ki keres többet – a férj, vagy a feleség. De mi a megoldás arra, ha szóba kerül a gyermekvállalás és az egyik fizetés bizony hiányzik a családi kasszából?
Levéltitok
feb 1, 2021
Nem kell gyerek
A nagyon képzett nők és a képzetlen férfiak nem találnak párra. Az okos nők nem akarnak buta férfit, az észkombájn férfiak nem akarnak okos nőt. Az okos nő és a buta férfi értéktelen. Micsoda világ ez?!
Nem kell gyerek