jún 6, 2022
A csodatevő C-vitamin
Kencék garmadája állítja magáról, hogy csodaszer, ám a C-vitamin valóban sokat tud! Csak éppen nehéz formulázni, ezért ne igen higgyünk a csodát ígérő reklámoknak. Írásunkban Ruff Angéla (Derm-A Stúdiókozmetika) segítségével kutatjuk ki a C-vitamin titkát.
A csodatevő C-vitamin
feb 26, 2022
Retinoid kisokos
A retinoidok szinte minden bőrápolási rutinnal foglalkozó cikkben és videóban megjelennek. Sokféle bőrprobléma megoldásában segít, azonban használata során sok dologra kell odafigyelni. Lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók a retinoidokról!
Retinoid kisokos
feb 10, 2022
A természetes
Sorozatunkban figyelemre méltó nők titkos szépségápolási rutinjait osztjuk meg olvasóinkkal. Olyan nőket mutatunk be, akikben van puhaság, merészség és egy kis izgalom is. Ha Rékától azt kérnénk, hogy zenével mondd el, akkor kobzon pengetné el, hogy a természetességre esküszik, olyannyira, hogy még sampont sem használ.
A természetes
feb 9, 2022
A merész
Sorozatunkban figyelemre méltó nők titkos szépségápolási rutinjait osztjuk meg olvasóinkkal. Olyan nőket mutatunk be, akikben van puhaság, merészség és egy kis izgalom is. Viczena Marika merész nő, aki nem fél a szikétől, a szépség kérdésében is merészen gondolkodik.
A merész
feb 7, 2022
A mértékletes
Sorozatunkban figyelemre méltó nők titkos szépségápolási rutinjait osztjuk meg olvasóinkkal. Olyan nőket mutatunk be, akikben van puhaság, merészség és egy kis izgalom is. Az alistáli Bíró Ildikó azt vallja, hogy a szépség modern arca nem a műviséget jelenti.
A mértékletes
jan 24, 2022
Sok és egyre több?
Túlzott bőrápolás? Vajon hány kence sorakozik a fürdőszobánk polcán? Két, három vagy tíz, tizenkettő? Remélhetőleg ezt mind magunkra is zúdítjuk! Sokan azt gondolják, ha valamiből a kevés is hatásos, akkor a több csak még jobb lehet.
Sok és egyre több?
Cookies