már 3, 2021
Le a zsírpacnikkal!
Van, amikor egy plasztikai műtét nem annyira a hiúságot, mint inkább a „normális” kinézetet szolgálja. Nem cicababa az, aki elvégezteti, és nem hatalmas kacsaszáj a cél, hanem a komfortos kinézet. Lássuk, mit kell tudni a zsírcsomóról, vagyis a lipomáról!
Le a zsírpacnikkal!
már 2, 2021
Tarol a vastag szemöldök
Sok testszőrzettel kapcsolatos beavatkozásról hallhatunk mostanság: cikkek milliói szólnak a végleges szőrtelenítésről és a szemöldöktetoválások különböző fajtáiról. Mi főleg azoknak szeretnénk bemutatni a szemöldökbeültetés procedúráját, akik úgy érzik: bizony kár volt éveken keresztül olyan vékonyra szedni az arc egyik leghangsúlyosabb elemét!
Tarol a vastag szemöldök
feb 14, 2021
Hogyan legyek jó nő?
Furcsa teremtmények vagyunk mi, nők. Találkozunk egy régi osztálytársunkkal, a szemünk sarkából alaposan felmérjük – hogy aztán a nap hátralevő részében törjük a fejünket, mitől nézett ki olyan jól. Mitől is leszünk mi jó nők? – tettük fel a kérdést Takács Nóra szépségszakértőnek.
Hogyan legyek jó nő?
jan 19, 2021
Mitől szépek a keleti nők?
Az ázsiai nők tökéletes arcbőre irigyelnivaló. Egyes esetekben annyira szép, hogy azt hisszük, minden róluk készült kép retusált. Pedig dehogy! Az ázsiai nők ismernek néhány szépségápolási fortélyt, amelyeket érdemes megtanulni.
Mitől szépek a keleti nők?
dec 16, 2020
Újdonságok a kozmetikában
Az öregedést nem lehet megállítani, de lassítani lehet. A szép öregedés ma már nem csak egyesek kiváltsága. Silling Enikő kozmetikus (Bátorkeszi) elkalauzol bennünket a lézeres mezoterápia világába, és megosztja velünk a modern gépi arctisztítás titkait.
Újdonságok a kozmetikában