júl 31, 2022
Miért nincs szex?
Eddig azt hittük, hogy a házasság legnagyobb ellensége a hűtlenség. Tévedés: van ennél veszélyesebb ellenfél is! Szinte észrevétlenül kúszik be a mindennapjainkba az örökös fáradtság és kimerültség.
Miért nincs szex?
júl 9, 2022
Fáradt férfiak
„Hagyj békén!” – mondja a férfi. A legutóbbi felmérések szerint egyre többen vannak azok a pasik, akik fejfájást emlegetnek, és nincs kedvük a szexhez. Mi lehet ennek az oka?
Fáradt férfiak
júl 6, 2022
A nő, aki megadja
Ágira régen azt mondták volna, hogy könnyűvérű. Vagy még rosszabbakat. A nők szálanként tépnék ki a haját, ha tudnák, hogy mit művel a férjeikkel. De nem tudják, mert Ági erről csak a barátnőinek beszél.
A nő, aki megadja
máj 6, 2022
Most a férfi beszél
A téma: beszélni vagy nem beszélni? Mármint a szexről – szex közben, előtt, után... Hogy a helyzet ne legyen erőltetett, kínos, vicces vagy ostoba. Összeállításunkban maguk a férfiak fejtik ki véleményüket!
Most a férfi beszél
ápr 26, 2022
Kamaszok felvilágosítása
Őszintén a szexualitásról! Sok családban még mindig teljesen elhanyagolják a szexről való őszinte beszélgetéseket. Az iskolai felvilágosítás sem igazán halad a korral, egyaránt feszeng pedagógus és gyerek. A témáról Szmolka Orsolya pszichológussal beszélgettünk.
Kamaszok felvilágosítása
feb 25, 2022
A nő alulnézetből
Ma már intimplasztikai műtéteket is végeztetnek civil nők – nem is kevesen. Bár az intimplasztikai műtétek hátterében leggyakrabban a – vélt vagy valós – férfiúi nemtetszés áll, máig nem tudjuk, milyen is a „szép” vagina...
A nő alulnézetből
Cookies