2023.aug.12.
Mi kínozza a férfiakat az ágyban?
Amikor gond van a szexszel, rendszerint a nők szempontjából elemezzük az ágybeli visszásságokat. Holott legalább ennyire fontos az is, ami a férfiakat bántja. Nekik is sok bajuk lehet! Nézzük meg közelebbről, miről van szó.
Mi kínozza a férfiakat az ágyban?
2023.aug.11.
Intim plasztika idősebb korban is
Az intim testtájak ugyanúgy öregszenek, mint a test többi része. Kevés szó esik róla, de a nedvesedés csökkenése vagy az inkontinencia kikezdi a nő önbizalmát... Pedig ezeket a tüneteket sokaknál könnyen meg lehet szüntetni – vagy legalábbis enyhíteni.
Intim plasztika idősebb korban is
2023.jún.14.
A P betű csapdája
Bizonyított tény, hogy a pornográfia már az ókorban is létezett – hiszen számtalan erotikus témájú emlék maradt fenn. Amikor azonban megjelent az internet, hatványozottan terjedni kezdett. Ma már a gyerekek számára is elérhető...
A P betű csapdája
2023.máj.15.
Gépekkel egy ágyban
A technológia képes a nagy távolságokat is áthidalva összekötni bennünket. Ma már nem csupán a társkeresésben segíthetnek, de néha ők maguk veszik át a társ szerepét. Mit jelent a „sextech” fogalma?
Gépekkel egy ágyban
2023.ápr.26.
Nem láttad valahol a libidómat?
Mit tegyek, ha már nem vágyom a szexre? Hol keressem az okát, és hogyan hozzam vissza a vágyat? Az is rendben van, ha valaki nem kívánja a szexet. Csak az nincs rendben, ha egyszeriben nem kívánjuk a szexet, és ez az állapot hosszú ideig tart.
Nem láttad valahol a libidómat?
Cookies