feb 6, 2021
Szoci és szex
A csábítás, a buja erotika, az érzéki vagy éppen szenvedélyes szex ugyanúgy hozzátartozott a szocializmus emberének az életéhez, mint az ősemberéhez. Beszélni azonban talán még annyit sem beszéltek róla, mint mamutvadász őseink. A szex maga volt – a bűn, a tabu!
Szoci és szex
jan 29, 2021
A fogamzásgátlók
A fogamzásgátlókról mindig újabb és újabb kutatási eredmények látnak napvilágot. Jól tesszük-e, hogy ezeket a kis tablettákat választjuk, s mire kell odafigyelnünk velük kapcsolatban?
A fogamzásgátlók
nov 15, 2020
Többet nem szexelek!
Azon gondolkodtam, mikor jön el az a nap, amikor végre rendesen tudok ülni. Libabőrös lett a hátam, amikor az jutott eszembe, hogy valaki majd betesz valamit oda, ahonnan valami most kijött.
Többet nem szexelek!
nov 7, 2020
Rossz lányok
Azt mondják, fiatalság bolondság. Na de annyira, hogy valaki örömlányhoz forduljon... Mi visz rá egy 21 éves srácot, hogy fizessen a mámorért? Interjú Petivel, aki Győrbe jár a „vidéki lányokhoz”.
Rossz lányok
okt 11, 2020
Szex és sexting
A számítógép és a mobil jó szolga, de rossz úr is egyben. Ugyanez vonatkozik a sextingre – hatalmas felfordulást okozott a népesség hímnemű egyedeinek körében. Férfiszervük megszállottjai lettek, és a róla készült fotókat és videókat kényszeresen küldözgetik szanaszét.
Szex és sexting
okt 6, 2020
Szex nélkül?
Ma a világon 60 millióval több férfi él, mint nő. Ez oda vezetett, hogy rengetegen közülük pár nélkül élnek. Egész férfifalvak vannak, női lakos nélkül. A nagy kérdés csak az: mihez kezdenek majd ezek a férfiak a libidójukkal? Mert a férfinak kell a szex.
Szex nélkül?
máj 13, 2020
Szodoma 120 napja
Hermetikusan zárt környezetbe, négy hónapra gyűlik össze negyvenhat ember, hogy szóval és tettel végigvegyék az összes létező nemi perverziót (a korabeli...
Szodoma 120 napja