dec 19, 2021
Fenyőország
A karácsonyfák hazájában jártunk. A bényi szőlőhegyből fenyőhegy lett, s a tetején kápolnácska őrzi a kis és nagy fenyőfák álmát. S este, mikor világítanak a csillagok, angyalkák suhannak a fák között.
Fenyőország
dec 13, 2021
Lagzi lesz
Azt hisszük, csak manapság csinálunk olyan nagy felhajtást a divatból, hogy a lányok anyagilag lenullázódnak az internetes vásárlásban? Ugyanígy volt régen is!
Lagzi lesz
dec 12, 2021
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
Alig két éve robbant a hír, miszerint Ridley Scott filmvászonra viszi a divatvilág máig talán legbotrányosabb családjának életét: megfilmesíti a Guccik mindennapjait. A film már a mozikban hódít, csak itthon a járvány miatt nem láthatjuk.
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
dec 9, 2021
Szívharang
Lenyűgöző a tehetsége, akár színpadon látjuk, akár énekelni halljuk. És ez a hang a miénk! Korpás Éva a Felvidék énekesmadara idén 50 éves, a jubileumára gyönyörű divatösszeállítással készült az Új Nő olvasóinak.
Szívharang
nov 28, 2021
A legolaszabb Baguette és Croissant
Fendi. Egy ízig-vérig olasz márka, amely mégis francia finomságokról nevezte el ma is ikonikus táskáit. Garantálom, ezt a Baguette-et és Croissant-t nemcsak az édesszájúak szeretnék magukénak tudni!
A legolaszabb Baguette és Croissant
nov 8, 2021
Ruhacsere
Régen a tinik körében nagy népszerűségnek örvendett a ruhacserebere. A lányok nem pazarolták ruhavásárlásra a zsebpénzüket, mint ma, nem jártak hétvégenként „shoppingolni”, ugyanis akkor még nem voltak plázák, csak a nagyvárosokban.
Ruhacsere