jan 24, 2021
Fehérben szép a lakás!
Napjainkban a színes falak divatja dívik. Képeink mégis azt a gondolatot illusztrálják, hogy tiszta fehérben is dizájnos lehet az otthonunk, s jutalmul még megkaphatjuk azt a nyugalmat, amit csak egy tiszta szín képes megteremteni.
Fehérben szép a lakás!
nov 10, 2020
Időtlen szobák
Egy „időtlen“ háló vagy nappali bearanyozza hétköznapjainkat, s reményt ad akkor is, mikor a világ a kelleténél sötétebb helynek tűnik. Mindig elcsábulunk más, dekoratívabb megoldások felé, pedig nem jól tesszük, mert az időtlenség nyugalmat sugároz.
Időtlen szobák
okt 18, 2020
Kis térben lakni
Tömbházban vagy panelban otthont teremteni azt jelenti, hogy szűkös méretekkel kell gazdálkodnunk, s a belméret nem tágítható szabadon. De oda se neki! Ha okosan tudunk építkezni, akkor szellős és világos tér lesz a jutalmunk.
Kis térben lakni
okt 6, 2020
A panel dicsérete
A társasházban élő embereket a mai sznobok eleve ledegradálják, és rögtön a kevés pénzre asszociálnak: hogy amiatt lakunk panelben. Tőlem például úton-útfélen megkérdezik: hogy tudsz családi házból panelba költözni? S még mielőtt belekezdenék a mondókámba, feladom, és inkább legyintek. Most viszont elárulom: hát így!
A panel dicsérete