Nemrégiben töltöttem be a 29. életévemet, s immáron hat éve erősítem az Új Nő csapatát. A dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat Nyitrán, a Konstantin Filozófus Egyetem regionális idegenforgalom szakán folytattam.

Próbálom mindenben meglátni és megtalálni a szépet. Szeretem a reggeleket, hiszen minden egyes napomat épp a hangulatomhoz illő zenével, és egy csésze kávéval kezdem, miközben az ébredező tájat figyelem. Élvezem! Imádom habzsolni az életet, szeretem csodálni a tájat, szeretek jókat olvasni, beszélgetni, enni és nevetni. Nagy örömömre a Duna mellett élek, így, ha kedvem szottyan, csak fogom magam, és futok egyet a naplementében, vagy kiülök a partjára csodálni a tájat, ősszel pedig a vízre hulló sárga faleveleket. Nemrégiben még egy szép kis homokos partot is felfedeztem, amely az olasz partok emlékét idézi.

Miért szereted az Új Nőt?

Mert kinyílik előttem a világ! Rengeteg pozitív és érdekes ember, megannyi életút, minden egyes riportalany által egy új élménnyel gazdagodom. Sokat jelent számomra az Új Nő, hiszen úgy gondolom, megtaláltam álmaim munkáját. Imádom az új embereket, a pörgést, a fotózásokat, az eseményeket, a kedvenceim pedig az Új Nő-s kirándulások. 

„Életérzésed intenzitása attól függ, milyen mélységig és magasságig tudsz megrezdülni a jelenségek titokzatosan szép, rejtélyesen összefüggő kisugárzásaira.” (Szepes Mária)

 

Darnay Krisztina által publikált cikkek megtekinthetők itt.

Cookies