V. 21. – VI. 21.
Ikrek

Zsúfolt, meglepetésekkel teli év áll Ön előtt. Sok lényegbe vágó döntést kell hoznia, nagy változásokra számíthat.

KARRIER

Rendkívül erősnek és energikusnak fogja érezni magát. Januárban sok új lehetősége adódik, amelyek arra ösztönzik, hogy februárban végigmulassa a báli szezont. Márciusban összekapcsolja a szívét és az eszét, és néhány radikális döntést hoz. Az április és a május minden vonalon megihleti. A nyári hónapokban kisebb csalódások érik, de a félreértéseket könnyen és gyorsan tisztázza. Októberben és novemberben elszomorítja környezetének értetlensége. Ezt rosszul fogja viselni, ezért a decembert a tanulásnak szenteli. A fantáziája szárnyalni fog, és szerelem is kopogtat a hónap végén.

A legjobb hónap: a JANUÁR.

SZE​RELEM

A jegy az ember belső kettősségét hordozza, folyton vívódik, mintha két természet lakna benne. Olyan partnerre vágyik, aki mellett egy percig sem kell unatkoznia. Szabadon szeret dönteni, és tavasszal új szövetségeseket, sőt szponzorokat talál. A nyár több öntelt szépfiút sodor az útjába, de ön gyorsan helyre teszi őket. Októberben támaszra lesz szüksége, de új szerelemre is. Az év végét olyan emberekkel tölti, akik sokat számítanak Önnek. Előfordulhat, hogy meg nem értéssel találkozik. Türelmetlensége miatt nem figyel oda másokra, de felül tud majd emelkedni a kellemetlenségeken.  

Szerencseszíne: a KÉK.

EGÉSZSÉG

Az év elején kitűnő egészségnek örvendhet, amit csak egy-két migrénes roham zavar meg. Javulást hoz a mély, nyugodt légzés, a rendszeres táplálkozás és az elegendő folyadékbevitel. Március és május között talál egy igaz barátot, aki lelki háborgásaiban Ön mellé áll. A stresszes napokban mézzel és almaecettel kevert vizet fogyasszon. Nyirokrendszerét tiszta vízzel, nagyobb mennyiségű friss leveles zöldséggel tartsa rendben, és rendszeresen tornázzon.  

Gyógynövénye: a majoránna
Illóolaja: a levendula és a citromfű
Drágaköve: a citrin
Ajánlott ételei: a zöld színű zöldségek, brokkoli, kel, fejes saláta, sárgarépa, mandula

MIBEN LEHET SIKERES?

Az akadályok ellenére elér mindent, ami fontos Önnek. Megértő lesz a barátaival szemben, megelőzheti a betegségeket, ha kellőképpen figyel magára. Megtanulhatja, hogyan bánjon az összeférhetetlen alakokkal, egyes dolgokban sikert könyvelhet el. Kiváló emberekkel lesz alkalma megismerkedni.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Ne legyen közönyös! Ne csak az eszével, a szívével is gondolkodjon! Nézze el mások tudatlanságát. Legyen óvatos az intrikáló, rosszakaratú emberekkel szemben! Az időhiány ellenére bízzon önmagában.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Kiváló képességekkel megáldott, rendkívüli nő vagyok.