III. 21. - IV. 20.
Kos

A 2020-as évben számos kellemes eseménynek, régen várt fontos változásnak és sikernek örülhet.

KARRIER

A Kos az egyik legerőteljesebb csillagjegy, feszegeti a határokat, lázadó, makacs, öntörvényű, szívesen kipróbál minden újdonságot. Az idei báli szezon sok szórakozást és fontos kapcsolatokat hoz számára, érdekes emberekkel ismerkedik meg. Februárban nyugodtabb napokra számíthat, megpihenhet, de a március ismét mozgalmas lesz, sok újdonsággal. Tanulni kezd egy újabb nyelvet, új számítógépes programmal találkozik, azaz semmiképpen nem fog unatkozni. Az első áprilisi éjszaka minden szempontból sok örömet tartogat. A május bővelkedik szakmai sikerekben, és ez a tendencia júniusban is folytatódik. A nyári hónapok jó ötletekkel, új tervekkel indulnak, amelyek őszig kitartanak. Ősszel megszilárdítja pozícióit, az év végét pedig illően megünnepli.

A legjobb hónap: a MÁJUS.

SZE​RELEM

A mágikus 2020-as év nem múlik el emlékezés és könnyek nélkül annak ellenére, hogy egy új kapcsolat jelenik meg a láthatáron. Az első időben félreértések mutatkozhatnak, de a folytatás napsugaras lesz, és lelki nyugalommal, boldogsággal ajándékozza meg. A válságokkal sikerül megbirkóznia, ráadásul tapasztaltabbá, erősebbé válik. A jövőben megfontoltabb és kevésbé érzékeny lesz.  

Szerencseszíne: a SÁRGA.

EGÉSZSÉG

Az első negyedév fájdalmakkal indul: merev tarkóval és gerincfájdalommal, ezért fontos a torna és a vízivás. Áprilistól kezdve a stresszek nyomot hagynak az idegrendszerén. Rendszeres étkezéssel javíthat az állapotán, fogyasszon sok mézet, diót, mogyorót, mandulát és zabpelyhet. A nyári hónapok zűrzavarosak lesznek, a megrázkódtatásokat úszással és tornával tudja semlegesíteni. Az ősz és a tél elmossa a kellemetlenségeket, élete harmonikussá válik, és beköszönt a szerelem is.  

Gyógynövénye: a bazsalikom
Illóolaja: szegfűszeg, tömjén, narancsvirágolaj
Drágaköve: a gyémánt
Ajánlott ételei: paraj, úritök, banán, fokhagyma, rizs, kevés hús

MIBEN LEHET SIKERES?

Új tervet valósíthat meg, új emberekkel ismerkedik, különleges ajándékot kap, és szerelem is feltűnik a láthatáron, ha kedve van egy új kapcsolathoz. Ha határozottan és kitartóan követi a célját, kiváló eredmény lesz a jutalma.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Veszélyt jelent az elbizonytalanodás és az önbizalom hiánya. Ne fogadja el barátnői és kollégái tanácsait, ne kételkedjen magában. A határozatlanság meggátolja célja elérésében, ne kérdőjelezze meg saját lelkierejét.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Bízom magamban, és tudom, mit akarok. Biztos lehetek benne, hogy elérem a célt, amelyet magam elé tűztem.