IX. 24. – X. 23.
Mérleg

Készüljön fel rá, hogy ebben az évben keményen kell dolgoznia. Jutalma néhány káprázatos utazás lesz, a kísértéseknek nehéz lesz ellenállnia.

KARRIER

Sok munkával köszönt be az új év. Szórakozás helyett új projekteken fogja törni a fejét. Már áprilisban sor kerül az első utazásra, amely sikeres is, fölösleges is lehet, de ha akarja, sokat tanulhat belőle. Szeptemberben alkalma nyílik járatlan útra tévedni. Nagyon nagy lesz a kísértés, nehezen tud ellenállni. A november a sikerek és jutalmak hónapja lesz, de ha pechje van, ennek az ellenkezője következik be. Akaratával hegyeket mozgat meg, és sikeres lesz. Ha viszont kételkedik magában, terve kudarcra van ítélve.

A legjobb hónap: a DECEMBER.

SZE​RELEM

A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, párja biztos lehet, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz része. Érdekes kapcsolatokat köthet, ha reálisan ítéli meg az embereket, és tudja, kinek hihet, és kinek nem. Ha egyedülálló, jó esélye van rá, hogy párra talál. Májusban és júniusban legyen óvatos, nehogy figyelmen kívül hagyja társa valamely nagy hibáját. Októberben hiszékeny lesz, a hízelgő szavak leveszik a lábáról, de decemberben mindent helyrehoz. Családját csodaszép karácsonnyal ajándékozza meg.  

Szerencseszíne: a FÁRADTRÓZSASZÍN.

EGÉSZSÉG

Az év elején és végén szív- és érrendszeri panaszai lehetnek. Nagyon fontos, hogy rendszeresen étkezzen, tornázzon és eleget meditáljon. Nyáron, a szabadsága alatt legyengülhet az immunrendszere, és problémája lehet az idegeivel. Ne vegyen semmit a szívére, vigyázzon a lelkiállapotára. Ne kockáztasson, mert nem éri meg. Maradjon az arany középúton. 

Gyógynövénye: a menta
Illóolaja: az eukaliptusz, a vanília és a geránium
Drágaköve: a turmalin
Ajánlott ételei: gyümölcssaláta, zöldségsaláta, hüvelyesek, burgonya, könnyű levesek, teák

MIBEN LEHET SIKERES?

Módja lesz rá, hogy megváltoztassa azt, ami az Ön számára értéktelen vagy érdektelen. Ha akarja, munkahelyet változtathat, szépítheti a lakását, munkahelyi környezetét, javíthatja emberi kapcsolatait, ha ezt fontosnak tartja. Kezelni képes a stresszhelyzeteket anélkül, hogy kára származna belőle. Megtanulja, hogyan uralkodhat meggondolatlan reakcióin.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Elkedvetleníti, ha nem ismerik el a munkáját. Rossz vége lehet, ha tévútra lép, vagy nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy valami veszélyes dolgot elkövessen. Ha túl rámenős, akkor eléri, amit akar, viszont elveszít valami annál is fontosabbat. Előrehaladásában gátolhatja, ha túlságosan alkalmazkodik az emberekhez, ha eleve sikertelenségre ítélt vállalkozásra pazarolja az idejét, vagy enged környezete nyomásának.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Határozott ember vagyok, mindenről megvan a saját véleményem.