IX.24. – X.23.
Mérleg

MÁRCIUSI HOROSZKÓP – MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Érdemes átgondolni az életedet és a lehetőségeidet. Ideje olyan dolgokkal foglalkoznod, melyekre eddig nem jutott időd a nagy rohanásban. Merj álmodni, hiszen a vágyaid mutatják számodra az utat, az elérendő célt. Ne ragaszkodj túlságosan semmihez. Engedd el, ami már nem segíti az életedet, adj szabad teret az új lehetőségeknek, kihívásoknak. Ha kevesebb az elvárásod másokkal szemben, kevesebbet fogsz csalódni. Vállald önmagad, nyíltan, őszintén. Ne védekezz, ne magyarázkodj, ha olyan dologgal vádolnak, amelyben ártatlan vagy. Nem vagy felelős azért, amit nem követtél el. Ne vitatkozz olyan emberekkel, akik méltatlan helyzetbe akarnak hozni. Nem kell eltűrnöd a sértéseket, a megalázó és lekezelő megnyilvánulásokat. Aki így bánik veled, az magát minősíti, nem pedig téged. Ahogyan viszont erre reagálsz, az már a te felelősséged, a te döntésed. Kommunikálj egyenesen, megalkuvás nélkül, de vedd figyelembe mások érzékenységét is. Anyagi helyzeted területén javulásra és minőségi változásra számíthatsz.

Igazán izgalmasnak ígérkezik ez a hónap a Mérlegek számára. Talán a tavasz teszi, de most kissé álmodozó kedvedben lehetsz, holott előfordulhat, eddig ez egyáltalán nem volt jellemző rád. Nem szabad azonban összekeverni a fantáziát a valósággal. Meg kell találnod az egyensúlyt úgy, hogy nem lépsz le a racionalitás talajáról. A tartós párkapcsolatban élő Mérleg számára fontos, hogy márciusban különösen körültekintő legyen. Mivel most feltehetőleg minden aprócska részletre fel fogsz figyelni, így aztán még inkább szembetűnhetnek a kapcsolatodban levő problémák. Ezek lehetnek egészen kicsik, szinte lényegtelenek, de felmerülhet néhány mélyebb gond is.

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

A MÉRLEG-SZÜLÖTT JELLEMZŐI

Intellektuálisak hatalmas igazságérzettel, viszont lusták is. Vannak, akik ezt ügyesen leplezni tudják, el tudnak lavírozni kényes szituációkban, és erőfeszítések helyett inkább elkerülik a konfliktusokat.  Olyan helyzetekben is, amikor már mindenki elvesztené a fejét, pontosan tudják, mit kell mondani, ahhoz, hogy időt nyerjenek, hogy eltűnhessenek a színről. Apropó, eltűnés: abban mesterien jók!  Ha konfliktus van, a Mérleg sehol.  Úgy is lehetne magyarázni, hogy utálja a konfliktusokat, de úgy is, hogy lusta döntéseket hozni, nehogy mélységeiben kelljen szembesülnie a problémákkal, ami felborítaná egyensúlyát. Talán ezért is tanult meg annyira diplomatikusan viselkedni.

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

KARRIER

Sok munkával köszönt be az új év. Szórakozás helyett új projekteken fogja törni a fejét. Már áprilisban sor kerül az első utazásra, amely sikeres is, fölösleges is lehet, de ha akarja, sokat tanulhat belőle. Szeptemberben alkalma nyílik járatlan útra tévedni. Nagyon nagy lesz a kísértés, nehezen tud ellenállni. A november a sikerek és jutalmak hónapja lesz, de ha pechje van, ennek az ellenkezője következik be. Akaratával hegyeket mozgat meg, és sikeres lesz. Ha viszont kételkedik magában, terve kudarcra van ítélve.

SZE​RELEM

A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, párja biztos lehet, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz része. Érdekes kapcsolatokat köthet, ha reálisan ítéli meg az embereket, és tudja, kinek hihet, és kinek nem. Ha egyedülálló, jó esélye van rá, hogy párra talál. Májusban és júniusban legyen óvatos, nehogy figyelmen kívül hagyja társa valamely nagy hibáját. Októberben hiszékeny lesz, a hízelgő szavak leveszik a lábáról, de decemberben mindent helyrehoz. Családját csodaszép karácsonnyal ajándékozza meg.  

EGÉSZSÉG

Az év elején és végén szív- és érrendszeri panaszai lehetnek. Nagyon fontos, hogy rendszeresen étkezzen, tornázzon és eleget meditáljon. Nyáron, a szabadsága alatt legyengülhet az immunrendszere, és problémája lehet az idegeivel. Ne vegyen semmit a szívére, vigyázzon a lelkiállapotára. Ne kockáztasson, mert nem éri meg. Maradjon az arany középúton. 

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

MIÉRT SZERESSÜK?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg vonzó, elbűvölő személyiség
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kiáll a barátai mellett
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg szeret társaságba járni
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg erős az igazságérzete
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg diplomatikus
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kompromisszum képes
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kifinomult az ízlése
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg igyekszik minden ember kedvében járni
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg romantikus, szereti megadni a módját a találkozásoknak

MIT NE TEGYÜNK?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne szembesítsük önmagával
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne kínáljunk kettőnél több alternatívát
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne hagyjuk magára,
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne korlátozzuk szabadságvágyát

MINEK ÖRÜL?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg bókoknak, dícséreteknek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg a rózsaszín minden árnyalatának
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg virágoknak, szép dolgoknak
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kényelemnek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg jó társaságnak, nyilvánosságnak, közszereplésnek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ha körüludvarolják

KI ILLIK HOZZÁ?

Bárki, aki intellektuális, illemtudó, okos, szeret dolgozni, nem riad vissza a külsőségektől, határozott, de csak annyira, hogy hagyja őt érvényesülni és értékeli a szépet.

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

APRÓ JELLEMZŐK

A legjobb hónap: december
Gyógynövény: menta
Illóolaj: eukaliptusz, vanília, geránium
Drágakő: turmalin
Ajánlott ételek: gyümölcssaláta, zöldségsaláta, hüvelyesek, burgonya, könnyű levesek, teák
Szerencseszíne: fáradtrózsaszín

Cookies