IX.24. – X.23.
Mérleg

SZEPTEMBERI HOROSZKÓP – MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Szeptemberben azt érzed majd, hogy az élet egy új fejezetébe lépsz, és a lehetőségek úgy szárnyalnak körülötted, mint a színpompás pillangók a virágok felett. Ne habozz megmutatni a legjobb oldaladat és kövesd a szívedet! Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. De az is lehet, hogy több időt kell eltöltened egészségügyi intézményben. Nem biztos, hogy miattad, megeshet, hogy beteg személynek szüksége lehet a támogatásodra. A karriered terén érdemes lehet kicsit kilépni a komfortzónádból és keresni az új kihívásokat. Az intuíciód és a kreativitásod segíthetnek abban, hogy előrébb lépj a pályafutásodon. Ne félj kísérletezni új projektekkel vagy ötletekkel, mert ezek vezethetnek a sikerhez. Előfordulhat, hogy a politika beleszólhat az életedbe, és ehhez igazodva kell döntést hoznod. Kollégák között van olyan személy, akinek a hatására nehezebbnek érezheted az életedet. A pénzügyeid terén érdemes kiegyensúlyozottan gazdálkodnod. Ne költekezz felelőtlenül. Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szeptember egy egész nyugodt, harmonikus időszaknak ígérkezik. Ám az bosszanthat, hogy gondoskodásodat nem viszonozza olyan módon a párod, mint azt te szeretnéd. Még mielőtt lépnél ebben az ügyben, inkább alaposan vizsgáld meg, hogy mi lehet ennek az oka, ugyanis a dolog sokkal összetettebb lehet annál, mint te azt gondolod. Amennyiben párt keresel, akkor jelentős kihívásokkal kell szembesülnöd ebben a hónapban. Rengeteg közömbösséggel és negatív visszajelzéssel találkozhatsz és onnan, ahonnan a legkevésbé várnád.horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

A MÉRLEG-SZÜLÖTT JELLEMZŐI

Intellektuálisak hatalmas igazságérzettel, viszont lusták is. Vannak, akik ezt ügyesen leplezni tudják, el tudnak lavírozni kényes szituációkban, és erőfeszítések helyett inkább elkerülik a konfliktusokat.  Olyan helyzetekben is, amikor már mindenki elvesztené a fejét, pontosan tudják, mit kell mondani, ahhoz, hogy időt nyerjenek, hogy eltűnhessenek a színről. Apropó, eltűnés: abban mesterien jók!  Ha konfliktus van, a Mérleg sehol.  Úgy is lehetne magyarázni, hogy utálja a konfliktusokat, de úgy is, hogy lusta döntéseket hozni, nehogy mélységeiben kelljen szembesülnie a problémákkal, ami felborítaná egyensúlyát. Talán ezért is tanult meg annyira diplomatikusan viselkedni.

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

KARRIER

Sok munkával köszönt be az új év. Szórakozás helyett új projekteken fogja törni a fejét. Már áprilisban sor kerül az első utazásra, amely sikeres is, fölösleges is lehet, de ha akarja, sokat tanulhat belőle. Szeptemberben alkalma nyílik járatlan útra tévedni. Nagyon nagy lesz a kísértés, nehezen tud ellenállni. A november a sikerek és jutalmak hónapja lesz, de ha pechje van, ennek az ellenkezője következik be. Akaratával hegyeket mozgat meg, és sikeres lesz. Ha viszont kételkedik magában, terve kudarcra van ítélve.

SZE​RELEM

A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, párja biztos lehet, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz része. Érdekes kapcsolatokat köthet, ha reálisan ítéli meg az embereket, és tudja, kinek hihet, és kinek nem. Ha egyedülálló, jó esélye van rá, hogy párra talál. Májusban és júniusban legyen óvatos, nehogy figyelmen kívül hagyja társa valamely nagy hibáját. Októberben hiszékeny lesz, a hízelgő szavak leveszik a lábáról, de decemberben mindent helyrehoz. Családját csodaszép karácsonnyal ajándékozza meg.  

EGÉSZSÉG

Az év elején és végén szív- és érrendszeri panaszai lehetnek. Nagyon fontos, hogy rendszeresen étkezzen, tornázzon és eleget meditáljon. Nyáron, a szabadsága alatt legyengülhet az immunrendszere, és problémája lehet az idegeivel. Ne vegyen semmit a szívére, vigyázzon a lelkiállapotára. Ne kockáztasson, mert nem éri meg. Maradjon az arany középúton. 

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

MIÉRT SZERESSÜK?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg vonzó, elbűvölő személyiség
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kiáll a barátai mellett
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg szeret társaságba járni
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg erős az igazságérzete
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg diplomatikus
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kompromisszum képes
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kifinomult az ízlése
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg igyekszik minden ember kedvében járni
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg romantikus, szereti megadni a módját a találkozásoknak

MIT NE TEGYÜNK?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne szembesítsük önmagával
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne kínáljunk kettőnél több alternatívát
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne hagyjuk magára,
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ne korlátozzuk szabadságvágyát

MINEK ÖRÜL?

horoszkop_merleg_kezdojel.jpg bókoknak, dícséreteknek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg a rózsaszín minden árnyalatának
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg virágoknak, szép dolgoknak
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg kényelemnek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg jó társaságnak, nyilvánosságnak, közszereplésnek
horoszkop_merleg_kezdojel.jpg ha körüludvarolják

KI ILLIK HOZZÁ?

Bárki, aki intellektuális, illemtudó, okos, szeret dolgozni, nem riad vissza a külsőségektől, határozott, de csak annyira, hogy hagyja őt érvényesülni és értékeli a szépet.

horoszkop_merleg_elvalaszto.jpg

APRÓ JELLEMZŐK

A legjobb hónap: december
Gyógynövény: menta
Illóolaj: eukaliptusz, vanília, geránium
Drágakő: turmalin
Ajánlott ételek: gyümölcssaláta, zöldségsaláta, hüvelyesek, burgonya, könnyű levesek, teák
Szerencseszíne: fáradtrózsaszín

Cookies