XI. 23. – XII. 21.
Nyilas

A Nyilasokat mozgalmas, színes év várja, lesz benne szerelem, siker, talán dicsőség is. Öntől függ, mire vágyik, és mit tud elérni.

KARRIER

Az új év nyugodt családi körben kezdődik, nagy kilengések, túlzott ünneplések nélkül. A március és április megtanítja a türelemre, ennek következtében nagy szakmai sikereket ér el. A húsvét kellemes kikapcsolódást jelent a sok munkanap között, a június lelkiekkel és anyagiakkal is gazdagon megajándékozza. Az év utolsó hónapjai ellentétes érzelmeket hoznak, de ezek nem lesznek károsak. A hideg zuhanyt a sok szeretet ellensúlyozza, és végre azt fogja érezni, szilárd talaj van a talpa alatt. Gondjait könnyedén megoldja, ügyes, sikeres nőnek fogja érezni magát. Újra megbizonyosodhat afelől, hogy sorsdöntő helyzetekben helyesen tud dönteni.

A legjobb hónap: a JÚLIUS.

SZE​RELEM

A szeleburdi Nyilasról nem feltételezik, hogy komolyan veszi a szerelmet, pedig ez az igazság. Ha megtalálja a párját, szerető és hűséges társ. Mivel nagyon igyekszik, hogy átérezze a problémáit, tapasztalni fogja, hogy társa odaadással és megbecsüléssel jutalmazza. Néha szeszélyes, máskor viszont figyelmes, és jól méri fel a helyzeteket. Nyáron több érdekes férfi figyelmét is felkelti, de legyen óvatos, és ne hagyja, hogy rábeszéljék olyasmire, amit maga is nem akar. Ha még szingli, mulasson és szórakozzon, hiszen egyedül is boldogan tud élni.  

Szerencseszíne: a ZÖLDES RÓZSASZÍN.

EGÉSZSÉG

Az első negyedévben úrrá lehet Önön a kétkedés, sötét gondolatok is megjelenhetnek, de már az első tavaszi napsugár felvidítja. Rendszeresen sportoljon, használja otthoni edzőgépeit. A nyári szabadság alatt ismeretlen hódolói lesznek. Októberben családi kapcsolatait fogja rendezni, szép ajándékokat, kedves meglepetéseket készít családtagjainak. Érzelmein uralkodni fog, egyetlen gondja lesz: a tarkócsigolyák fájdalma. Erre figyeljen oda, és ha kell, forduljon orvoshoz. 

Gyógynövénye: az ánizs
Illóolaja: a bergamotolaj, a gyömbér és a babér
Drágaköve: a topáz
Ajánlott ételei: fahéj, párolt zöldségek, csili, citromos víz

MIBEN LEHET SIKERES?

Szuper munkahelyre tehet szert, szerencsejátékok nyertese lehet, megközelíti kitűzött célját. Elnyerheti új ismerőse bizalmát és szívét, érdekes tevékenységekre taníthat meg másokat. Önmaga lehet, és sokat nevethet. Csak Öntől függ, hogy elérje mindazt, amit el akar érni.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Gátat szabhat terveinek a bizonytalanság, melynek alapja az, hogy mások nem bíznak Önben, sőt támadják. Kellemetlen perceket szerezhetnek kollégái és családtagjai, de főleg azok a fiatalok, akik csak a pénzre hajtanak. Ne legyen önmaga ellensége, bízzon magában, legyen bátor és szívélyes.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Szemfüles, gyors és befolyásolhatatlan vagyok. Rendkívülinek születtem, hiszek magamban.