VII. 23. – VIII. 23.
Oroszlán

Ez az év sok szép élményt, vidámságot, nagyszerű lehetőségeket ígér. Legyen nyitva a szíve, hogy be tudja fogadni a kedvező sorsfordulatokat!

KARRIER

Az Oroszlán a legerőteljesebb, a legmagabiztosabb, a legtündöklőbb csillagjegy. Kreatív, született vezető, aki előtt nincsenek megoldhatatlan feladatok.
A fiatal korosztály az év első hónapjaiban szeretetteljes vallomásokra számíthat, az idősebbek bátor tervekkel állnak elő, de elutasítással is számolniuk kell. A március és a május bonyolult lesz. Június végén vegye ki a szabadságát, mert nyáron rengeteg munka szakad a nyakába. Novemberben megszilárdul a helyzete, decemberben ne erőltessen semmit, inkább vonuljon vissza és pihenjen.

A legjobb hónap: az AUGUSZTUS.

SZE​RELEM

Az év legszebb perceit januártól márciusig éli át. Húsvét után szakít valakivel, de ettől alaposan megkönnyebbül. Májusban és júniusban sokat fog táncolni/sportolni. Az idősebb korosztály kissé eltávolodik a külvilágtól, de a volt kollégákkal jó marad a viszonyuk. Az év végén borongósabb hangulatban lesz, de ne hagyja, hogy a rossz hírek teljesen letaglózzák. Ne engedjen mások kényszerítésének, ne erőltessen semmit. Inkább kellemes gondolatokkal foglalkozzon, gondoljon arra, ami a múltban szép volt, és vidámabban tervezze a jövőt. Ne felejtse, hogy az igazi boldogság a kis dolgokban rejlik.  

Szerencseszíne: a VILÁGOSKÉK.

EGÉSZSÉG

Az év elejétől lelkét próbára teszik a gondok. Pihenjen sokat, és frissen főzött meleg ételeket fogyasszon. Áprilisban a hasnyálmirigye okozhat gondot, ezért észszerűen táplálkozzon, és a vízivást se vigye túlzásba. Azért ne szigorú diétára gondoljon! A szeptember veszélyeket rejteget, ne hajtsa túl magát, mert idegösszeomlást kaphat. Pihenjen, és könnyű testmozgásokat válasszon. Jót tesz az úszás, a természetjárás, a kiadós séta. Élessze fel az Önben szunnyadó gyermeket, s ha ez sikerül, gyönyörű karácsonya lesz.  

Gyógynövénye: a kamilla
Illóolaja: bazsalikom, narancsvirág, rozmaring
Drágaköve: a rubin
Ajánlott ételei: gombák, gyökérzöldség, citrusfélék, paradicsom, marhahús, teljes kiőrlésű lisztből készült termékek

MIBEN LEHET SIKERES?

Az év elején elnyeri rokonai, barátai elismerését. Az év további részében szakmai sikereket ér el, főként akkor, ha az Ön foglalkozása orvos vagy médiaszakember. Elhúzódó betegsége elmúlhat. Sok fontos döntést fog hozni, aminek köszönhetően életkörülményei javulnak. Megszabadul egy adósságtól, és segíteni tud azokon, akiknek szükségük van az Ön támogatására.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Hajlamos a borúlátásra, nem bízik eléggé önmagában, kilátástalannak látja a helyzetét. Talán a pénze is kevés lesz. Elvakítja a szeretet, amelyet a gyermekei iránt érez, az emberséges segítségen túl is támogatja őket, és ezt ők nem értékelik kellőképpen. Ne legyen túlságosan kritikus önmagával szemben. Vigyázzon magára, mert mások nem fognak vigyázni Önre. Tartsa szem előtt a saját igényeit is, mert ha nem teszi, felborul lelki egyensúlya.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

A világegyetem érti, mi játszódik le bennem, és azt üzeni, hogy rendkívüli személyiség vagyok.