VI. 22. – VII. 22.
Rák

Fogadja tárt karokkal a 2020-as évet. Értékes kapcsolatokat, sikereket, új pénzforrásokat tartogat az Ön számára.

KARRIER

A Rák nagyon erőteljes és következetes csillagjegy annak ellenére, hogy legtöbben az érzékenységéről, a gondoskodó hajlamáról ismerik. Ambiciózus és céltudatos, elszántan küzd a sikerért a munkájában és a magánéletében egyaránt.
Az év elején máris szerencsés lépést tesz, talán egy Ön számára fontos bálban. Februárban szakmai siker várja, a március jó hírrel lepi meg. A május sok feladattal köszönt be, ebben a hónapban lemérheti, mennyit bír el. Júliusban és augusztusban rendkívüli emberekkel ismerkedik meg, az utolsó negyedévben előnyös pozícióba kerül, ami jelentős anyagi előnyökkel jár. Családja örömmel fogadja a váratlan ajándékot, amelyet az Ön szorgalmának és ügyességének köszönhet. Gazdag Jézuskája lesz!

A legjobb hónap: az ÁPRILIS.

SZE​RELEM

Romantikus, figyelmes, segítőkész típus, akinek ugyanakkor a kreativitása is bámulatos. Azért az új évben őrizze meg józanságát a sok dicséret és hízelgő vélemény közepette. A szerelem szempontjából az április kiemelkedően sikeres lesz, húsvéttal kezdődően. Júniusban és a további két nyári hónapban családi kapcsolatai megszilárdulnak, szeptemberben nem árt magába pillantania. Valaki megbánthatja, de az utolsó negyedévben sebei begyógyulnak. Az év végét vidáman tölti szerelmével és családjával.  

Szerencseszíne: a NARANCSSÁRGA.

EGÉSZSÉG

Ne egyen nagy mennyiségű ételt egyszerre, és figyeljen az ételek csoportosítására, különben elhúzódó gyomorpanaszai lesznek. Húsvétkor szemgyulladás kínozhatja. Elsősorban szeptemberben sok stressz éri, végezzen energizáló tornagyakorlatokat, légzőgyakorlatokat, és ügyeljen a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására. Októberben javul az állapota, fizikai teljesítménye növekszik. Kedvenc sportjában igen jó eredményeket ér el. Jelentkezzen a maratoni távra! Ne feledkezzen meg a friss zöldségekről, igyon gyakran gyümölcssmoothie-t.  

Gyógynövénye: a rozmaring
Illóolaja: kamilla, jázmin, szantálfa
Drágaköve: a gyöngy
Ajánlott ételei: csirke, hal, sovány húsok, bab, cékla, karfiol, bogyós gyümölcsök, gyömbértea

MIBEN LEHET SIKERES?

Legyőzheti önmagát. Egy projekt elkészítésével is sikert arathat. Elmélyítheti és megszilárdíthatja kapcsolatait a közelállókkal, nagy bevételekre tehet szert, feljebb emelkedhet a munkahelyi és a társasági ranglétrán. Terveihez anyagi támogatókat szerez, lesznek szponzorai, világát a saját elképzelései szerint alakíthatja.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Fő akadályozója a kapkodás és időnként a lassúság lehet. Tartsa kordában az érzelmeit, ne hagyja, hogy eluralkodjanak az életén. Megbízhatatlan emberek is keresztezhetik az útját, ezért ellenőrizze azokat, akikkel kapcsolatba kerül. Kedvét szegheti a szorongás és a magány érzete is.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Minden dolgomat szeretettel és okosan intézem, az univerzum is támogat ebben.