VIII. 24. – IX. 23.
Szűz

Fontos év áll Ön előtt. Magabiztosan fog tudni kezelni olyan helyzeteket is, amelyekben először tanácstalanul latolgatott. Kiváló alkalmat kap régi tévedések kijavítására, ami lélekben megerősíti.

KARRIER

Az év kellemes hangulattal indul a családjában, mindent el tud végezni a maga idejében. A május és a június kedvezni fog munkahelyi tervei megvalósulásának, amiért megfelelő anyagi elismerésben részesül. Új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Októberben némileg romlik a helyzet, előnytelen szerződéseket köt, ami nyugtalanítani fogja. De kiáll magáért, és nem lesz könnyű ellenfél. Túlzásokba azért ne essen, kétszer is gondolja meg minden lépését.

A legjobb hónap: a FEBRUÁR.

SZE​RELEM

Rendkívül óvatos, a párkapcsolattal szembeni elvárásai nagyon magasak. Kizárólag abban az esetben kötelezi el magát, ha teljesen biztos a dolgában. Szeretetét segítségnyújtással, támogatással fejezi ki. Értékelni fogja azokat az embereket, akik elég bátrak lesznek ahhoz, hogy szemébe mondják az igazságot. A szingli Szüzek szabadságuk alatt ne bocsátkozzanak könnyű kalandokba, mert azoknak rossz végük lehet. Decemberben ne hadakozzon önmagával, ha probléma adódik. Erősítse az önuralmát, védelmezze saját territóriumát, a karácsonyi ünnepeket élje át teljes szívvel. Figyeljen a környezetére, mert ebből sokat meríthet.  

Szerencseszíne: a VILÁGOSZÖLD.

EGÉSZSÉG

Erőnléte a lelkiállapotának függvénye lesz. Kerülje a stresszt, ne vegye vállára mások gondjait, úgyis fölösleges. Őrizze a szívét. Az év folyamán gyakran meditáljon, járjon rendszeresen úszni, a téli hónapokban síeljen. A jóga javítja gerince állapotát, harmonizálja a testét és lelkét. Ne érezze úgy, hogy minden problémát Önnek kell megoldania. Élete eseményeiből okos tanulságokat vonhat le. Gyakorolja figyelme összpontosítását egy-egy dologra – a gyakorlatoknak köszönhetően uralkodni tud majd érzelmein.  

Gyógynövénye: a kapor
Illóolaja: zsálya, édeskömény, citrom
Drágaköve: a zafír
Ajánlott ételei: zsázsa, rostok, gabonacsírák, szárított gyümölcsök, barack, rizs

MIBEN LEHET SIKERES?

Teremtsen rendet az emberekhez fűződő kapcsolataiban, ezáltal megtanulhatja, hogyan bánjon a kellemetlen modorú emberekkel. Jobban fogja becsülni önmagát. Kevéssé ismert országot ismerhet meg. Lelkiereje megnövekszik, nagy változtatásra lesz képes az életében. Teste és lelke megerősödik. Ne feledje, hogy védelmezője mindig vigyáz Önre, éberen őrködik.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Ne igyon előre a medve bőrére, ne féljen kimondani az igazságot, ne aggodalmaskodjon a jövő miatt. A határozatlanság és a kicsinyesség hátráltatja döntéseiben. Ne kritizáljon másokat, ne hangoztassa negatív véleményét akkor sem, ha ezt gondolja. A lusta emberek helyett ne dolgozzon.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Szeretni való, okos, megértő nő vagyok.