I. 21. – II. 20.
Vízöntő

Ez az az év, amikor alapjaiban megváltozhat az élete. Sok új felfedezést tesz, gyakran lesz része elismerésben, és elegendő pénzt fog keresni.

KARRIER

Az új év első hónapjának kihívásait érzelemmentesen fogja fogadni, pedig mindent egyedül kell elvégeznie. Támad egy nagyszerű ötlete, és sikeres projektet valósít meg. Lehet, hogy üzletet nyit, vagy nagyobb összeget örököl, azaz jelentős pénz tűnik fel a láthatáron. Ennek örülni fog. Kisebb lesz a szerencséje a szerelemben, ezért az év folyamán nem fog az érzelmeivel foglalkozni. Gyakorlatilag az egész éve sikeres lesz, az év végi ünnepek elégedettségben telnek. Higgyen magában, ne kételkedjen!

A legjobb hónap: a MÁJUS.

SZE​RELEM

A tudás iránti vágy hajtja, a párkapcsolatban is ezeket az értékeket keresi: olyan partner társaságát, akitől tanulhat, aki inspirálja nap mint nap. Ebben az évben mégis félreteszi az érzelmeket, és inkább a munkatársaival való jó kapcsolatain dolgozik. Közel kerülnek Önhöz a gyerekei. Egy dologra ügyelnie kell: ki ne hűljenek a társa iránti érzelmei. Októberben rádöbben, hogy nem szabad összevegyítenie a szakmai és a magánéletet. A munkát és a szerelmet határozottan külön kell választani, és otthon csak a családdal törődni.  

Szerencseszíne: a EZÜSTSZÜRKE.

EGÉSZSÉG

Pánikba esik, amikor észreveszi, hogy párjának szerelme lassan elpárolog. Márciusban virózis és légcsőgyulladás fenyegeti, ami azt jelenti, hogy kimerült az immunrendszere. Harmóniát kell teremtenie az életében, ezért rendszeresen tornázzon, jógázzon, fogyasszon friss gyümölcsleveket, zöldségeket, és kerülje a stresszt. Ha fáradt, egyen meg pár szelet magas kakaótartalmú étcsokoládét. Ne legyen szigorú önmagához. Pihenjen és aludjon sokat. 

Gyógynövénye: az édeskömény
Illóolaja: citrusolaj, borókaolaj, teafaolaj
Drágaköve: az akvamarin
Ajánlott ételei: fontosak a fehérjék, az avokádó, tojás, szója, ne vigye túlzásba a diétákat

MIBEN LEHET SIKERES?

Kibontakoztathatja a legjobb képességeit, növekedhet bölcsességben. Megtanulja, hogyan legyen úrrá az indulatain. Megfontoltabbá válik, gondolkodása logikus lesz. Lehetősége nyílik rá, hogy változtasson az életén. Ha rászánja magát, szabad, sikeres és boldog lesz.

MIBEN VALLHAT KUDARCOT?

Ne kételkedjen, ne szorongjon, ne sajnálja magát. Teljenek tevékenyen a napjai, ne törődjön túlságosan azzal, amit előremenetelnek mondanak. Ne becsülje le ellenségeit, ne pletykáljon, mondjon mindig igazat. Fontos döntések előtt ne bizonytalankodjon.

MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Céltudatos, önálló, okos nő vagyok.