I.21. – II.20.
Vízöntő

MÁRCIUSI HOROSZKÓP – MIT ÜZENNEK A CSILLAGOK?

Minél inkább visszahúzódsz, egyesek annál inkább faggatóznak, ez pedig néha az idegeidre megy. Amúgy sem szereted megosztani az érzéseidet másokkal. Attól félsz, ha túlságosan kiadod magad, védtelenné válsz. Nem akarod, hogy bárki is megtudja, valójában mit gondolsz, mit érzel, mire vágysz. Bezárultál, hiányzik belőled a bizalom, mert sokszor bántottak, visszaéltek az érzékenységeddel, nyitottságoddal. Úgy érzed, most eljött az idő, hogy megszabadulj a számodra nem megfelelő körülményektől, helyzetektől, emberektől. Ez csak részben igaz, nem vonhatod ki magad mindenből, mert elmegy melletted az élet. Most kellene élned, nem pedig visszatekintgetni a régi kapcsolataidra, és azon keseregni, mit csinálhattál volna másképp. Nem szükséges megtagadnod a múltadat, és azt se felejtsd el, honnan jöttél, de ami megtörtént, azt már nem tudod felülírni. Élj a jelenben. Lépj ki a tagadásból, ne gyötörd magad mások bűnei miatt. Engedd meg magadnak az örömöt, nyílj meg az életnek. Anyagi helyzeted stabil; ha eddig jól gazdálkodtál, nincs mitől tartanod.

A tavasz megérkeztével különösen nagy önbizalmat és céltudatosságot érezhetnek magukban a pár nélküli Vízöntők. Most talán semmi sem tűnik lehetetlennek. Teljesen érthető, hogy ennek komoly eredményei lehetnek a szerelem terén is. A környezetedben mindenkinek feltűnhet a változás, így különösen sokan kereshetik a társaságodat. A párkapcsolatban élő Vízöntők számára rendkívül izgalmasnak ígérkezik a tavasz első hónapja. Legyen szó hónapokról vagy akár évekről, társad igazán meglephet téged. Mikor már azt hinnéd, hogy úgy ismered a másikat, akárcsak a saját tenyeredet, kedvesed egy igazán új oldalát mutathatja meg.

horoszkop_vizonto_elvalaszto.jpg

A VÍZÖNTŐ-SZÜLÖTT JELLEMZŐI

Hagyjuk meg a szabadságát, hogy járhassa a saját útját a saját törvényei szerint. Észérvékkel lehet rá hatni, az érzelmi manipulációt tartogassuk más jegyeknek.  A Vízöntő sem tökéletes, egy dolog hiányzik csupán belőle: a hiba. Sokszor érzéketlennek tartják őket, valójában félnek kimutatni érzéseiket, vagy inkább nem vesznek róla tudomást. Idealista, független, aki igazságosságra és önzetlenségre törekszik. Általában jól ismeri a lélek rejtelmeit, az emberi viselkedéseket, jó pszichológus, aki másokra nagyon jól rálát, a saját hibáira már kevésbé. Az intim, személyes dolgok iránt kevés érzéke van. Erősen intellektuális beállítottságú, büszke természet, aki hisz a saját eszméiben, az elveiben, emiatt nem túl rugalmas.

horoszkop_vizonto_elvalaszto.jpg

KARRIER

Az új év első hónapjának kihívásait érzelemmentesen fogja fogadni, pedig mindent egyedül kell elvégeznie. Támad egy nagyszerű ötlete, és sikeres projektet valósít meg. Lehet, hogy üzletet nyit, vagy nagyobb összeget örököl, azaz jelentős pénz tűnik fel a láthatáron. Ennek örülni fog. Kisebb lesz a szerencséje a szerelemben, ezért az év folyamán nem fog az érzelmeivel foglalkozni. Gyakorlatilag az egész éve sikeres lesz, az év végi ünnepek elégedettségben telnek. Higgyen magában, ne kételkedjen!

SZE​RELEM

A tudás iránti vágy hajtja, a párkapcsolatban is ezeket az értékeket keresi: olyan partner társaságát, akitől tanulhat, aki inspirálja nap mint nap. Ebben az évben mégis félreteszi az érzelmeket, és inkább a munkatársaival való jó kapcsolatain dolgozik. Közel kerülnek Önhöz a gyerekei. Egy dologra ügyelnie kell: ki ne hűljenek a társa iránti érzelmei. Októberben rádöbben, hogy nem szabad összevegyítenie a szakmai és a magánéletet. A munkát és a szerelmet határozottan külön kell választani, és otthon csak a családdal törődni.  

EGÉSZSÉG

Pánikba esik, amikor észreveszi, hogy párjának szerelme lassan elpárolog. Márciusban virózis és légcsőgyulladás fenyegeti, ami azt jelenti, hogy kimerült az immunrendszere. Harmóniát kell teremtenie az életében, ezért rendszeresen tornázzon, jógázzon, fogyasszon friss gyümölcsleveket, zöldségeket, és kerülje a stresszt. Ha fáradt, egyen meg pár szelet magas kakaótartalmú étcsokoládét. Ne legyen szigorú önmagához. Pihenjen és aludjon sokat. 

horoszkop_vizonto_elvalaszto.jpg

MIÉRT SZERESSÜK?

horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg nem lehet unatkozni mellette
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg jó pszichológus, emberismerő
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg humánus,  társaságkedvelő
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg reformer és nyitott az újdonságokra
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg idealista
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg jó a kombinációs képessége
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg toleráns
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg furfangos, cseles
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg értelmiségi
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg humoros

MIT NE TEGYÜNK?

horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg érzelmi ígéreteket ne akarjunk kicsikarni belőle
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg nagyobb érzelmi megnyilvánulásokat
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg ne kényszerítsük arra, amit nem akar
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg ne korlátozzuk függetlenségében

MINEK ÖRÜL?

horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg ha mindenki szereti, csodálja és felnéz rá
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg saját véleményének
horoszkop_vizonto_kezdojel.jpg bármi, ami egyedi és különleges ajándék

KI ILLIK HOZZÁ?

Bárki, aki képes levenni a lábáról ajándékokkal, ötletességgel, nem agyal annyit, de azért érdeklődő, és szellemi beállítottságú, hasonlóan független és világmegváltó célokkal van tele.

horoszkop_vizonto_elvalaszto.jpg

A legjobb hónap: május
Gyógynövény: édeskömény
Illóolaj: citrusolaj, borókaolaj, teafaolaj
Drágakő: akvamarin
Ajánlott ételek: fontosak a fehérjék, az avokádó, tojás, szója, ne vigye túlzásba a diétákat
Szerencseszíne: ezüstszürke

Cookies