DIGITÁLIS
ÚJ NŐ magazin (archívum)
2020. márciusi szám

Lapajánló 2020 március

Megjelent az Új Nő magazin tavaszias, márciusi lapszáma.
Címlapunkon a várandós Kováč Zsófi Horgolzsó. A színes tavaszi trendet Bartaloš Bittera Noémi és kislánya mutatják be. Laminált szemöldök és vizes smink egyenesen New Yorkból Varga Lívi közvetítésével. Király Anikó új arca: egy félős lány sminkje. Leamputált anyanyelv. Azaz magyar szülők szlovák gyerekei: Varga Henrietta írása. Reális nők e hónapi témája a vetélés. Abortusz állomások élettörténetekkel. Az eltűnt mellek nyomában. Álomalak és edzésformák – Takács Zsuzsanna edző és Slávik Éva egyetemi tanár és diplomás szakedző tanácsai. Nem találod az igazit? Erre kerestük a választ. Kamaszgondok a szülők szemszögéből. Kamaszok és a tiltások. Léván jártunk. Egy régi patika története – Alt Ernő nyugalmazott járási főgyógyszerész mesél nekünk. Pölhös Éva tehetséges fiatal pedig a rajzaival szeretné megjavítani a világot. Vajon mit rejt a padlás? László Gyula fotói Erdélyből. Március a könyv hónapja, belestünk egy könyvklubba. Összehangolt városi nyugalom a lakberendezésben. Örökzöld receptekből szemezgettünk. A Csallóköz régi csemegéje pedig a varjúleves. Arany János balladai homálya és a Vörös Rébék.
A www.ujno.sk honlapunkon új, pletyka rovattal bővültünk. Nőnapi kedvezmény, előfizetőink négy számot ingyen kapnak. Egy évre csak 9,60 euró!
Utazzon az Új Nővel és fedezze fel Szlovénia sokszínűségét május végén, illetve Český Krumlovot és Dél-Csehország gyöngyszemeit júniusban.

Cookies