Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a hét minden napja jó – vagy nem jó – valamire.

HÉTFŐ
Erre a napra ne tervezzük be a preventív vizsgálatokat. Hogy miért? Egy amerikai felmérés szerint a hét elején mindenki megszállottan hajszolja az egészséget. Sok ember hétfőn hagyja abba a dohányzást, kezdi el a fogyókúrát, vagy elmegy ellenőrző vizsgálatra. Ha nem akar késő délutánig az orvos várószobájában üldögélni, akkor halassza el a látogatást a hét másik felére.

KEDD
A keddi nap kitűnő a vásárlásra, mert az áruházak ezen a napon szinte üresek. A legtöbb ember ugyanis a hétvégén vásárol be, a hét második napján tehát a boltok konganak az ürességtől. 

SZERDA
A randevúk napja. Egy közvélemény-kutatás szerint, amelyen 8000 angol szingli vett részt, a szerda ideális az első találkára. Miért? Mert ha a pár megtetszik egymásnak, csütörtökön egy kicsit megpihennek, pénteken pedig újra találkozhatnak, és a hétvégét akár már együtt is tölthetik. Ha mégsem sikerül a szerdai randevú, nem kell kétségbeesni, mert ott van még a hétvége, amikor mindenki ismerkedni szeretne, tehát nagy a valószínűsége, hogy társat talál magának az is, aki még egyedül van.
 

web-bannerek-hirlevel-02_2.jpg

CSÜTÖRTÖK
Nappalra adjon a férjének szabadot, és töltse a napot a barátnőjével. Este nyolckor is maradjanak még együtt, hiszen ez az az időpont, amikor a legtöbb házaspár összeveszik. Éjfélre azonban már legyen otthon, mert a felmérések szerint a legtöbb házaspár csütörtök éjjel hódol a szerelemnek.

PÉNTEK
A tudósok szerint a pénteki napot a rossz szokások abbahagyására találták ki. Legtevékenyebbek a hét első három napján vagyunk, ami azt jelenti, hogy a stresszek is ekkor érnek bennünket leginkább. A hétvége előtti napon kisebb a valószínűsége annak, hogy mérgünkben rágyújtunk egy cigarettára, vagy felfaljuk a család egész csokikészletét.

SZOMBAT
A könnyű flörtök napja. Vágjon bele bátran, és sikere lesz. Ezt állítja a szinglik 35 százaléka. Szombaton van a legnagyobb kedvünk ismerkedni, új emberekkel szóba elegyedni. A könnyed szombati flört általában újabb randevúra való felkéréssel szokott végződni. Az ügyes nők tudják, hogy ennek legjobb időpontja a szerda.

VASÁRNAP
Esernyő vagy esőköpeny nélkül ne lépjünk ki a házból, a statisztikák ugyanis azt mutatják, hogy vasárnap gyakrabban esik az eső, hull a hó, mint a hét többi napján. A vasárnapi kirándulások tervezésekor ezért mindig számoljunk azzal, hogy esetleg esni fog.

–varga–

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg