Odavagyunk a fehér ruhákért! A fehér ruha a természet lágy ölén – esetünkben az Öreg-Duna egyik holtága előtt bemutatva – igazán különlegesen hat. Pedig nincsenek excentrikus részletek, a szabás egyszerű, néhol egy hól vagy húzás cifrázza. Egy fehér ruha sohasem semleges darab, elegánsan, romantikusan vagy nosztalgikusan hat, a nyomatékot mindig a háttér adja. Mi csónakba ültünk, és egy kopott halászszéket kerestünk, hogy a rögtönzött divatbemutató közben a nyári Duna szépségein elrévedezzünk.

01_95.jpg
Egy igazi klasszikus ingruha, színes (zöld) tűzéssel a hangsúlyos helyeken, ráncolt aljjal, selymes anyagból – tudnivaló, hogy nyáron a selyem hűsít (MarcCain)

02_103.jpg
Bő és lenge, alul pici fodor cifrázza – kell ennél nagyobb szabadság divatfronton? A vízzel a háttérben igazán éteri ez a laza fehér ruha (Zara)

03_93.jpg
Az állatminta az idén nagyon „kígyó”… Nyilván a zebraminta és a leopárdminta is hódít, s nem csupán a tradicionális színekben (ahogy az állatok hordják magukon), hanem tarkán-színesen is. Néha egy öv és táska is elég belőle (Zara)

04_71.jpg
Elegáns selyemruha, tartását alul-felül a vastagabb anyag és a hólok adják, nyaka letűrős, esti vacsorához telitalálat. (Tommy Hilfiger) Mellette: hóbortos aszimmetria: a ruha derékban külön rátéttel húzott, az ujja aszimmetrikusan szabott (MarcCain)

Modellek: Görcs Chiara (Dercsika), Író Andrea (Csallóközcsütörtök), Bodó Fanny (Bős), Mészáros Viktória (Bős). Fotó: Dömötör Ede

web-bannerek-hirlevel-01.jpg