2024.máj.27.
Illatos bomba üzlet
Egy parfüm előállítási költsége csak a töredéke annak, amennyiért megvesszük. Vajon akkor mire és kinek fizetünk érte annyi pénzt? Megmutatjuk.
Illatos bomba üzlet
2024.máj.26.
Old money style
A gyorsan múló idő magával hozta a nosztalgiát, az érték és a mérték divatját. Vagyis az old money stílust, a születési arisztokrácia utánzását. Történetünkkel ebbe a világba kalauzoljuk el olvasóinkat.
Old money style
2024.máj.20.
Kockáztassunk bátran!
A kockaminta örökbecsű, vidám motívum. Helye elsősorban az őszi divatban leledzik, ám nagyszerűen beültethető a melegebb évszakok trendkínálatába is.
Kockáztassunk bátran!
2024.ápr.27.
Színes forgalom
A tavaszi divat újdonsága az, hogy nincs igazi újdonsága. Ellenben felhasználja mindazt, ami a 80-as, 90-es, mi több, a kétezres években népszerű volt.
Színes forgalom
2024.ápr.12.
Szorít a cipő?
Ádám és Éva a paradicsomban még minden bizonnyal mezítláb járkált, s ebben nem is volt semmi hiba, mert mezítláb járni nagyon jó érzés. De hova fejlődött azóta a lábbelik ipara?
Szorít a cipő?
2024.ápr.3.
A kor változhat, a stílus örök
Veleszületett eleganciájával tűnik fel időről időre újságokban, magazinokban, tévéműsorokban, hogy elárulja nekünk a stílusos öltözködés titkait. Dr. Schiffer Miklós divat- és stílusszakértőt faggattuk.
A kor változhat, a stílus örök
Cookies