Aki szeret olvasni, annak az olvasás olyan, mint az utazás. Azért is jó Új Nőt olvasni, mert az Új Nővel megismerhetünk más embereket, hogy milyen sorsuk van, és főleg hogyan gondolkodnak. 

Megismerhetjük saját magunkat is, mert otthon is rengeteg a szépség és a meglepetés. Az Új Nő kitűnő választás ehhez az utazáshoz – szó szerint és átvitt értelemben is.

elofizetes-archivum-kezdo.jpg

A legjobb módja pedig annak, hogy együtt fedezzük fel a világ legcsodálatosabb embereit és jelenségeit, ha olvasóink előfizetik a magazint. Már csak azért is, mert időnként meglepetésekkel kedveskedünk olvasóinak! Lássuk miféle újdonságok várnak ránk az elkövetkező hónapokban!

Böngésszünk és olvassunk kedvünkre! Induljunk együtt egy kalandos útra. Csak velünk! Ezentúl 76 oldalon jelenünk meg, még szebb köntösben.

PÁR KATTINTÁSSAL MOST MÁR ONLINE IS ELŐFIZETHETIK A LAPOT WEBOLDALUNKON!
KEDVENC MAGAZINJA MINDEN HÓNAPBAN HÁZHOZ JÖN!

Ebben a hónapban a sok újdonságra való tekintettel 4 lapot ingyen kap az előfizető. Ilyen sokáig nem lesz – ilyen nagy kedvezményt jelent ez a 12 eurós előfizetés. Előfizetőink +16 oldalt kapnak ugyanazért az árért, emellett részt vesznek ajándéksorsolásunkban. Aki új előfizetőt hoz, az szintén nyerhet! Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

AZ ELŐFIZETÉSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

⇩⇩⇩

uj-no-nyomtatott-elofizetes_0.jpg

web-bannerek-instagram.jpg

Nagyvendégi Éva
Cookies