Kollégánk Instagram-kompatibilis, egyszemélyes kuckóját mutatjuk be.

Attila álma mindig egy olyan letisztult színvilágú, berendezésű lakás volt, ahol a hófehér mellett a szürke és a fekete dominál. (Fotó: Dömötör Ede)

otthon-kasz-kezdo.jpg

Az elképzelést 180 fokban borította, hogy egy vadonatúj konyhaszekrény állt a konyhában: csak épp nem volt fehér... Így Attila átváltott barnára, amit azóta sem bánt meg.

Mivel két famintázat keverése egy téren belül teljesen elfogadott, de három már sok volna, ezért egy rozsdás vas illúzióját keltő munkalap mellett tette le a voksát.

Több órányi keresés és két bolt után a harmadikban sikerült megtalálni a tökéletes tapétát, amelyik remekül illik a konyhapulthoz. Ahol az ebédlő tapétája és a konyha munkalapja találkozik, máig ott van a kedvenc helye.

otthon-kasz-konyha.jpg

A fehér-barna kombó a skandináv stílus egyik jellemzője, így Attila a bútorok többségét a JYSK kínálatából válogatta. „Plusz, ahogy mások, időnként én is eszemet vesztem az IKEA-ban, és a PEPCO lakberendezési osztályáról is dekorációkkal megpakolt táskákkal távozom.” 

Nem egy #plantdaddy. Így szárított virágokkal teszi barátságossá a teret.

otthon-kasz-komod.jpg

Házigazdánknak digitális tartalomkészítőként fontos szempont volt a bútorok mozgathatósága. Így aztán minden harmonizál mindennel: az íróasztalt mintha az ebédlő sötét tapétája elé tervezték volna, de a hálószobában is remekül tud érvényesülni, ha a fotó kompozíciója úgy kívánja.

otthon-kasz-polc.jpg

Igen, a tökéletes Insta-fotókért nemcsak a filterek a felelősek, hanem olykor a szabadelvű játék a bútorokkal is.

otthon-kasz-kanape.jpg

Az i-re a pontot mégis a könnyen variálható dekorációk teszik fel (legyen az egy gyertyatartó, illetve egy kis szobor). Attila kedvence az üzenőtábla, amire vicces feliratokat rak ki.

otthon-kasz-halo.jpg

Házigazdánk elárulja, otthona szerelem volt első látásra. Egy-egy drágább ruha vásárlásakor is többet hezitál, mint anno, a vétel során.

otthon-kasz-ruhak.jpg

minden_reggel_ujno.sk_336.png

Kász Attila
Cookies