Köztünk járnak, és úgy hódítják meg sorra a férfiszíveket, mint senki más a világon. Teljesen természetes módon viselkednek, nem játsszák meg magukat, s olyan vonzerővel bírnak, hogy még sok nőtársuk szívét is meglágyítják.

Ők azok, akiket igazán csodálunk, mert játszi könnyedséggel vesznek le mindenkit a lábukról. De mi teszi őket ennyire vonzóvá? 

mi-teszi-kivanatossa-a-not-kezdo.jpg
(© Jesse Marianut)

Mindenre kiterjed a figyelmük

Nem irányításmániások, hanem egyszerűen mindent a kezükben tartanak, fegyelmezettek, ennek ellenére nem merevek, hanem rendkívül kedvesek és barátságosak. Ha találkoznak egy régi ismerőssel, rögtön kedvesen köszöntik őt, nem fordítják el a fejüket; csevegést kezdeményeznek, és rögtön a másik hogyléte felől érdeklődnek. Beosztják az idejüket, és tisztában vannak azzal, mit jelent az élet. Felelősségtudatuk igen erős, ennek ellenére ki tudják élvezni az élet adta apró örömöket is.

Mentálisan erősek

Nincs cirkusz, és nincs hiszti, mert tudják, hogy az nem vezet semmi jóra. Amikor nehéz helyzetbe kerülnek, akkor is mindig helytállnak, mintha valamiféle őserő lakozna bennük. Két lábbal állnak a földön, és nem futnak el a problémák elől. Ez annak is köszönhető, hogy sokat foglalkoznak a lelki dolgaikkal.

Éppen ezért ők azok, akik akkor sem unatkoznak, ha egyedül vannak, maximálisan ki tudják élvezni a csendet és a nyugalmat.

Nevetés és pozitív életszemlélet

Ha valaki önfeledten tud szórakozni, az nekünk is mosolyt csal általában az arcunkra. Amikor egy csinos nő önfeledten kacag... Hajaj! A jókedv, a nevetés egyrészt nagyon ragályos lehet, másrészt ez a pozitív életszemlélet és energikusság annyira vonzóvá tudja tenni a nőt, hogy egyszerűen állandóan az ő társaságában akarunk lenni.

Magas intelligencia

Szeretjük az okos férfiakat, hát még az okos nőket! S ha ehhez érzelmi intelligencia is társul, akkor egyértelműen eldőlt a helyzet. Mindenkit megsemmisítenek maguk körül – pozitív értelemben.

A mának élnek!

Annak ellenére, hogy nagyon fegyelmezettek, igazán ki tudják élvezni az élet adta örömöket. Szívesen lazulnak, pihennek. Legszívesebben a családi és a baráti körben kapcsolódnak ki. Tudják, hogy az emberi kapcsolatok a legfontosabbak a világon, s ettől csak még emberibbek, s közben még „emberfelettibbnek” tűnnek. 

hirlevel_web_banner_2.jpg

Hobbi, szenvedély, hivatás

Általában azokra a nőkre nézünk fel a leginkább, s azokat tiszteljük, akikben látjuk az akaratot, az elkötelezettséget valami iránt. Lehet az egy sport, egy hobbi vagy akár a hivatásuk, amit akkora szenvedéllyel, eltökéltséggel és profizmussal csinálnak, hogy ennek láttán hihetetlenül attraktívvá válnak a számunkra.

Úgy beszélnek, mint senki más

A nők eleve jó „beszélőkével” lettek megáldva. A vonzó nőnek nemcsak az érvelési technikája kifogástalan, hanem egyszerűen képes mindenkit meggyőzni az igazáról, véleménye helyességéről. Minden erőszakosság nélkül tudják a másik embert rávezetni egy másfajta gondolkodásmódra... Az a nő, aki nem győzködi a másikat az igazáról, mégis mindenki hallgat rá, képes meghódítani a körülötte lévő világot.

Dunai Mira
Cookies