Rideg stílus, feszes arcvonalak és jéghideg szív. Ez kell ma a nőknek, és mindig is ez kellett. Egyszerűen az idők e téren nem változnak: a nők rajonganak a rosszfiúkért! De vajon miért?

Magabiztos urak
Felteszem, ez a rajongás egyrészt azért van, mert mérhetetlen magabiztosságot sugallnak magukból ezek a férfiak. A női szív pedig repes az erős, bátor és védelmező férfiak után. A magabiztos urak egy rendíthetetlen bástyát jelentenek a nők számára, s a védtelen hercegnők állandóan úgy érezhetik, van, ki megvédje őket az élet adta gonoszságok és nehézségek ellen...

A legnagyobb kihívás
A nőknek hatalmas kihívást jelent, ha egy olyan férfiszívet tudnak meghódítani, amelyik kőkemény, és amely állítólag nem képes az érzelmeket megélni. Ennél izgalmasabb kihívás persze nem létezik a nők számára. Egyszerűen imádják, ahogy magukhoz édesgethetik és megszelídíthetik ezeket a látszatra igencsak könyörtelen férfiakat.

web-bannerek-hirlevel-02_0.jpg

Napi 24 órás elfoglaltság
Egy ilyen férfi teljesen le tudja kötni a nők figyelmét. Lesik minden mozdulatát, kívánságát, hiszen attól félnek, hogy egy másik csinibaba fogja felkelteni nemsokára az érdeklődésüket. Így napi 24 órában azon törik a fejüket, mivel tartsák fenn szüntelenül a szerelmük figyelmét. 

A kisördög
Amikor a nők úgy érzik, belebújt a kiszemeltjükbe a kisördög, az mérhetetlen izgalmat jelent nekik, s ekkor úgy érzik, ők is jobban „élnek”! Szabadabbnak, élénkebbnek látják és érzik saját magukat, amitől egyre csak nő az önbizalmuk és a vitalitásuk. 

Kerekes Áron

web-bannerek-hirlevel-01.jpg