2024.ápr.24.
Vidéki hangulatban
A vidéki élet varázsa a rurális (vidéki stílus) reneszánszát hozta: ismét divatosak a természetes anyagokból készült bútorok és dekoráció, s nem utolsósorban a használati tárgyak.
Vidéki hangulatban
A mi kis falunk
A tiszta kék ég alatt, a zöldbe borult dombok közt, kacskaringós utcákon kicsi házak és rendezett udvarok nyúlnak le egészen a hegyig. Ám ebben a faluban nincs üzlet... Se más… Két hónapig elzárásban éltünk: vajon ki vásárol be az itteni kis öregeknek?
A mi kis falunk
2020.okt.15.
Falusi nők világnapja
Elevenen megmaradt bennem az a pillanat, amikor egy lány az egyetemen megkérdezte tőlem, hogy én egyébként mit csinálok falun. Hogy érti, hogy én mit csinálok falun? Reggel felkelek, megnézem az üzeneteimet (amihez nem megyek ki a galambházba a postagalambjainkhoz, hanem simán a telefonomért nyúlok), elolvasom a híreket, kiveszem a hűtőből a reggelim, megmosakszom, felöltözködöm, aztán megyek a dolgomra...
Falusi nők világnapja
2020.máj.21.
A tehenet a száján keresztül fejik
Szörföző pingvinek díszítették a rövidnadrágomat, amiben a tejért jártam. Lépteim ütemére lóbáltam a tejeskannát, néha elhaladt mellettem egy-egy traktor, de nem bámészkodtam. Rövidnadrágos kisfiú voltam, mikor még a szövetkezet kapujában friss tejet mértek.
A tehenet a száján keresztül fejik
Cookies