Itt a strandidőszak, mi pedig összegyűjtöttük, melyek azok vagány kiegészítők, melyek igenis feldobják nyári strandszettünket!

Milyen darabok nem maradhatnak ki idén?

7-legvaganyabb-kiegeszito-strandra-hajraf.jpg
(Kép forrása: garymalin.com)

Táska

Az egyik legizgalmasabb kiegészítő, ám a női táskák közül általában a legrendetlenebb. Ezeket a táskákat úgy készítik el, hogy egy térben mozogjon minden. Vizespalack, bikini és könyv egyaránt. Ha ettől frászt kapunk, akkor javasoljuk a kisebb hátizsákokat, melyek manapság igazán menőnek számítanak. Így egyszerűbben bepakolhatunk a strandra! Ha mégis a „mindent egybe” táska mellett döntünk, akkor ajánljuk legalább a vízhatlan műanyag és dizájnos ki szütyőket.

Törülköző

Ne a nagyi legszebb törülközőjével induljunk strandolni, ha lehet! Lehetőleg egyszínű, igazi strandtörcsit válasszunk magunknak.

A lényeg, hogy a nap miatt úgyis hipp-hopp kifakul, így teljesen felesleges a legdrágább strandtörülközőt választani. Egyébként is, minél kopottabb, annál vagányabb! (Persze, csak igényesen kopott, és ne legyen lyukas.)

Ékszerek

A legszexibb kiegészítők. Hiszen ilyenkor a pőre bőrünkön csak egy falat bikini díszeleg, melyet feldobhatunk bármilyen fényes kis bizsuval. Arra vigyázzunk, hogy ne akadályozzon bennünket az úszásban, illetve az sem túl előnyös, ha csíkosra süttetjük miatta magunkat.

7-legvaganyabb-kiegeszito-strandra-ekszerek.jpg
(Kép forrása: bryceauto.com)

Hajráf

Nagyon divatba jöttek a hajráfok. Virágos, indiános, vékony pántok, melyek feldobják a szettünket. Merjük őket használni! Nemcsak szép, de hasznos is lehet, hiszen megkímél minket attól, hogy a szél folyamatosan a szemünkbe, a fagyinkba vagy a vattacukrunkba fújja tincseinket.

minden_reggel_ujno.sk_213.png

Szandál

Gyöngyös, köves, csillogó-villogó. Hű, mennyiféle és -fajta van már manapság! Igen, pont ezért itt az ideje, hogy lecseréld a műanyag nyikorgó, kikopott strandpapucsodat, amit már úgyis szétgyúrtál. Fektess be egy új, igazán egyszerű, ám kényelmes kis nyári szandálba! 

Víz, víz, víz! Nem bírjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mindig legyen nálad víz. A nyári hőségben kifejezetten fontos! Egy csomó izgalmas palackot gyártanak, melyet te is megszerezhetsz magadnak, sőt egy kis dobozban vihetsz mellé egy kis epret is magadnak. Az sosem árt! 

Szemüveg és sapka

Egyiket se hagyd otthon! Egyrészt a szemüveg – nyilván akkor, ha a megfelelőt választjuk magunknak – nagyon jól mutat, másrészt titkokban mustrálhatjuk a pasikat! A kalap, illetve sapka pedig rendkívül fontos, hogy ne kapjunk napszúrást! Ráadásul, roppant jól mutat!

Derzsi Bernadett
Cookies