ADVENT NEW YORKBAN ÉS WASHINGTONBAN

2018. december 5-10.

  • 6 napos / 5 éjszakás utazás, 2 helyszín
  • Szállás: 4* hotelokban reggelivel
  • Helyi transzferek, repülőjegyek, reptéri illetékek és poggyász az árban
  • Magyar idegenvezetés és asszisztencia

1. NAP: 2018. 12. 5. – NEW YORK
Érkezés a délutáni órákban, helyi transzferekkel érkezünk a szállodába. Az elszállásolást követően a magyar idegenvezetővel egy rövid sétát teszünk, hogy megismerjük a város fő nevezetességeit, látnivalóit. Ilyen például a Times Square, amely New York egyik jelképe, és a Broadway és a hetedik sugárút fogja közre, továbbá a Madison Square Garden, a világ egyik legismertebb sportcsarnoka, valamint a Rockefeller Center.

2. NAP: 2018. 12. 6. – NEW YORK
A 2. nap további ismerkedés lesz a várossal. Kezdjük a kínai negyeddel, amit a City Hall követ. Ha New Yorkban járunk, érdemes megnézni a Brooklyn hidat is, amely a világ első acélkábeles függőhídja. A sétából nem marad ki a Wall Street és a Ground Zero sem. Hajózással egybekötve megtekintjük a szabadságszobrot. A Washington Square Park New York talán leghangulatosabb tere. A látnivalók között szerepel még Soho és a Little Italy is.

3. NAP: 2018. 12. 7. – NEW YORK
A napot az Empire State Building megtekintésével kezdjük, amely a város jelenlegi második legmagasabb épülete és jelképe. A város legismertebb parkja a Central Park, melynek egyedi hangulatát a környezete adja. A napot a Natural History Museum megtekintésével zárjuk. 

4. NAP: 2018. 12. 8. – WASHINGTON
Alkalom nyílik a délelőtti órákban egy kis vásárlásra a Macy’s üzletházban. Délután utazás busszal Washingtonba. Érkezés a szállodába a délutáni órákban.

5. NAP: 2018. 12. 9. – WASHINGTON 
Az 5. nap tovább folytatjuk a városnézést. Megtekintjük a Smithsonian Múzeumot. A Fehér Ház az amerikai elnök székhelye, kívülről egy vidéki kastélyra hasonlít. Nem marad ki a sorból a Capitolium, a Lincoln-emlékmű és a National Air and Space Museum sem. A napot a vietnami emlékművel zárjuk. 

6. NAP: 2018. 12. 10. – WASHINGTON
A délelőtti órákban még egy kisebb séta keretén belül megnézzük az Arlingtoni Nemzeti Temetőt és a Georgetown Egyetemet. A délutáni órákban utazunk haza.

  • Indulás Bécsből
  • Részvételi díj: 1490 €
  • Jelentkezési határidő: október vége!
  • Tel.: 0905 975 880 vagy office [at] ujno.sk
  • Az Új Nő és az Exit Travel Club szervezésében
Új Nő csapata
Cookies