Szeretnénk örömet szerezni azoknak az olvasóinknak, akik valami szépre és emlékezetesre vágynak. Szeretnénk különlegessé és feledhetetlenné tenni egy hétvégéjüket (az időpontot a nyertes választja ki).

Ha igénylik, akár rózsaszirmokat hullatunk a fürdőkádba, és ágyba szolgáljuk fel a reggelit. Fő a romantika és a feltöltődés!

varazs-amade-szoba_0.jpg

Azok között az olvasóink között, akik február folyamán előfizetik az Új Nőt, egy pihentető hétvégét sorsolunk ki a várkonyi Amade Kastélyszállóba (www.hotelamade.sk).
Garantált a pihenés, vasárnap pedig ünnepi brunch várja nyerteseinket: a svédasztalról finomabbnál finomabb falatokból választhatnak, a candy bar pedig válogatott édességekkel és tortákkal szolgál. 

Az ajándékcsomag tartalma

Üdvözlőital
szállás 1 éjszakára 2 fő részére (akár kora reggeli érkezéssel)
gazdag, svédasztalos büféreggeli
Wellness & Spa teljes körű használata 
medence, pezsgőfürdő, szauna világ, fitneszterem 
1 x lazító testmasszázs az úr részére 
1 x hialuronsavas feszesítő masszázs a hölgy részére 
2 x 3 fogásos étkezés a Pompadour étteremben 
vasárnapi ünnepi brunch (a szobát elég elhagyni 16.30 órakor) 
történelmi hotelséta vezetéssel a megérkezés után 
ingyenes parkolás

Önnek nem kell mást tennie, mint előfizetni az Új Nőt – s megnyerheti a 790 euró értékű csodás ajándékcsomagot.

Ha igazi romantikus pillanatokra és luxuskényeztetésre vágyik, akkor megtalálta a tökéletes helyszínt: romantikus kastély, hatalmas angolpark, kényeztető wellnesskezelések és gasztronómiai élmények várják nyertesünket az ötcsillagos Amade Kastélyszállóban. Elszállásolás a képen levő, szolid eleganciával berendezett szobában. A hotel ajándéka a vacsorához 1 üveg finom prosecco.

hirlevel_web_banner_1_230.jpg

Új Nő csapata
Cookies