Itt az ideje, hogy felfrissítsük otthonunkat. Hozd be a tavaszt a házba! Most, hogy nyakunkon a tavaszi fáradtság, igyekezzünk minél több zölddel körülvenni magunkat. Hiszen ez adja nekünk az éltető erőt! 

pinterest_1.jpg

Ódon zöldövezet A ház bármelyik szegletét festőivé változtathatod a különféle növények összeillesztése által. Nem baj, ha öreg a polc, régi a cserép, és ütött-kopott a festék rajta, hiszen annál autentikusabbá válik tőle a környezet is!

pinterest_2.jpg

Kússzon be a zöld a fürdőbe is! A fürdőszobák általában fehér színűek, s ott aztán igazán pompásan mutat a zöld szín. Stílusos és egyszerű. A merészebbeknek a fellógatott üvegcserepet is ajánljuk szíves figyelmükbe!

pinterest_3.jpg

Egyszerű megoldások A zöld dekor kialakításához nem kell nagy tudomány. Elég egy régi faláda vagy 2-3, hobbiboltból beszerzett állvány vagy rácsos polc, és máris igazán mutatós darabokkal gazdagodik a kuckónk!

pinterest_4.jpg

Zöld hűsölés A tágasabb nappalikban igazán jól jöhet egy nagyobb cserép, benne egy igazán dekoratív pálmanövénnyel. Itt pihenünk, itt kapcsolódunk ki. Legyen a nappali egy igazi oázis a számunkra!

pinterest_5.jpg

Az asztalokra és a komódra is jusson egy kis élet! Csak a fantáziád szabhat határt a különféle szépségek elrendezésének. Egy-egy szép, gondosan kiválasztott kaspó igazán esztétikus hatást kelthet a ház minden pontján!

pinterest_6_0.jpg

Dzsungel az irodában! Ne csak otthon, hanem az irodádba is csempéssz egy kis tavaszt! Sokkal jobban fogod érezni magad tőle, s a munkakedved is nagyobb lesz egy szép, friss és üde környezetben! Nem kell hozzá modern kaspó, elég a befőttesüveg is...

pinterest_7.jpg

A nyugtató zöld A hálószobából sem hiányozhat az élet! A fényképkeretek mellé vagy a komódra, illetve az ágyhoz közel, egy szép fonott kosárba tedd az éltető erőt. Minél több a zöld a szobában, annál kellemesebben fogod érezni magadat te is!

Derzsi Bernadett