Összegyűjtöttünk néhány apróságot a férfiakról, melyek által saját magunkat is megismerhetjük egy kicsit. Bár a kutatások a férfiakat említik, és róluk szólnak, ezzel együtt tükröt mutatnak nekünk, nőknek is. Íme:

Szerinted kövér vagyok?
Nem lesz talán annyira meglepő, de most már tudományosan is bizonyított tény, hogy a férfiakat leginkább ez a kérdés zavarja a legjobban: “Kövér vagyok?” Nem csoda, hiszen erre nincs jó válasz, bármit is mondanak. Ha erre a nekik szegezett kérdésre azt válaszolják, hogy „Nem, szívem, gyönyörű vagy!”, akkor a nő azt gondolja, hogy a pasija hazudik. Ha férfi azt mondja, hogy „Igen, az utóbbi időben felszaladt néhány kiló...!”, akkor robban a bomba, és általában kezdődik a hiszti és a veszekedés. Tehát a legjobb megoldás, ha belenézünk a tükörbe, és saját magunkra hagyatkozunk.

Szabadság, szerelem!
Egy másik kutatás szerint minden második pasi flörtöl, ha a barátnője nélkül megy szórakozni. Igaz lenne? Ezt egy kicsit alaptalannak tartom, hiszen nem minden pasi megy el csak azért sörözni a haverjaival, hogy más lányokkal flörtöljön, miközben a barátnője otthon olvasgat. Talán arról is szót kéne ejteni ezekben a kutatásokban, hogy milyen az, ha a nők mennek bulizni. Flörtölnek, ismerkednek, vagy csak beszélgetnek, táncolnak és koktélokat isznak azokban az egészen apró ruhákban?

Ha egy pasi igazán szerelmes, nem hisz a nő kőkemény, magabiztosságot sugárzó álcájának
S ugyanez fordítva is igaz. Ha a nő szerelmes, tudja, hogy a kiszemelt férfi kőkemény, magabiztosságot sugárzó álcája mögött ott bujkál egy csupa szív pasi is...

fferfi.jpg

Az a bizonyos hely
Az illemhelyről minden harmadik férfi kézmosás nélkül távozik. Na és a nők? Tisztelet a kivételnek, de az esetek többségében valószínűleg ők sem a kézmosással foglalkoznak legtöbbet az illemhelyen, hanem a sminkjükkel és a frizurájukkal (sajnos). Vagy tévedek?

Hűtlenség
Egy kutatás szerint: A férfiak részéről a hűtlenség a nyelves csóknál kezdődik.  Ez talán még igaz is lehet, mert a nőknél már ott kezdődik a megcsalás, amikor egy pasi ránéz egy másik nőre. Viccet félretéve: igen, mi, nők sokkal szigorúbbak vagyunk e téren, mint a férfiak. 

Dunai Mira