Minden nő tisztában van azzal, hogy léteznek olyan sármos gazfickók, akiktől bizony óvakodnunk kell. Hiába vonzanak minket úgy, mint a legerősebb mágnes, ők azok a jóképű gengszterek, a halk szavú diktátorok és szexi rosszfiúk, akiknek oly nehéz, de mégis muszáj ellenállni. 

A legszexibb gazfickó
A hihetetlenül jóképű gengszterek sorra törik össze a női szíveket. Bár úgy tűnik, hogy a jóvágású macsó szíve mindig csak egy nőért dobog, ők azért nem késlekednek, ami az utánpótlást illeti. Több vasat tartanak a tűzben, s mint a kakas a tyúkudvarban, peckesen járnak-kelnek a világban. Ők aztán nem sérülnek a kapcsolatokban, nincs szerelmi bánatuk. Ha megunták az épp aktuális hölgyeményt, jöhet a következő. 

A féltékeny agresszor
Féltékenységével az őrületbe tudja kergetni a nőt. Egyszerűen nem hagyja párját lélegzeni, minden lépését nyomon követi. Állandóan azt figyeli, ki nézett rá barátnőjére. A bizalom szó nem szerepel a szótárukban. Az ilyen típusú férfiaktól az isten óvjon meg minket, hiszen jaj annak, aki véletlenül szóba elegyedik az egyik jóképű, volt osztálytársával vagy régi ismerősével! S bizony sokszor ezek a típusú férfiak vétkeznek legelőször, azaz csalják meg elsőként a párjukat.

Anya egyetlen, kicsi fia
A védelemre, felügyeletre és anyáskodásra szoruló férfi első ránézésre mindig rendkívül vonzza a nőket. Van, aki rögtön bedől neki, és tutujgatni kezdi őt, de előbb-utóbb betelik az a bizonyos pohár, s rájönnek a nők is, hogy hiába tesznek meg mindent a férfiért, ő úgyis az édesanyjához rohan majd elsőként. Ez a típusú férfi mindig az anyjára hallgat, és tőle kér tanácsot, sőt, 30 fölött még mindig anyuka vásárolja neki az ingeket. Félő, hogy jövendőbelijétől is ezt várja majd, hogy az édesanyja legyen... Nota bene: ennél a férfitípusnál te csak és kizárólag a második lehetsz!

ferfiak01.jpg

Az igazi bájgúnár
Ritka példány az ilyen, akiért minden női szív első körben úgy dobog. Bókol, kedveskedik, de nemcsak egynek, hanem a föld összes hölgyének e világon. Simogatja a kecses női vállakat, lehajol az elhagyott zsebkendőkért, azonban ha megtalálja szíve választottját, akkor sem hagy fel eme régi szokásaival: ha úgy adódik, kedvese előtt flörtöl a kacér lányokkal. Az összetört női szívek éltetik, melyeket sorra maga után hagy. A nőnek mellette nincs könnyű dolga, sőt állandó megfelelési kényszere van, hiszen a flörtgép pasijának nehéz elterelni más lányokról a figyelmét.

Az életművész
Ez a típusú férfi csak úgy teng-leng a nagyvilágban. Ő Rodin Gondolkodója, aki művészi jellemével ejti rabul a női szíveket. A földi világgal nincs túl jó kapcsolatban. Mindenről megvan a véleménye és az elképzelése, ám soha semmit nem tenne érte. Döntésképtelen, és elvárja, hogy a nő tartsa őt életben. A női lélekből táplálkozik, s amikor az utolsó leheletét is kiszippantotta belőle, egyszerűen továbbáll. 

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

A mézédes medvebocs
Az aranyos kis kölyökmackót legszívesebben minden nő hazavinné. Ám amilyen aranyosak, annyira gyerekesek is egyben. Ők azok, akik még nem nőttek fel az élet nagy dolgaihoz: ilyenkor nem tudnak a kapcsolatban lévő párok egyenrangú felekként működni. Felelősségtudatuk nulla, inkább rendeznek házibulit minden pénteken, minthogy a családon és a jövőn gondolkoznának. A legjobb, ha mielőbb elengedjük a cuki kis medvebocs kezét, és továbbállunk.

Macsómen
A legnagyobb macsók általában képtelenek az elköteleződésre. Hiába fogja őket párjuk nyüstölni, akkor sem fognak kötélnek állni. Rettegnek a házasság és a gyerek gondolatától is. Ők csak a mának élnek, az összes kötelező családi összejövetelt utálják, nem hajlandóak sem az alázatra, sem az empátiára. Azt csinálnak, amit akarnak, és akkor, amikor azt ők akarják. A nőnek mellettük egyszerűen nincs szava. Nincs mit tenni, jobb őket magukra hagyni. 

Anyámasszony katonája
Semmit sem tud, és semmit sem akar. Mindent megoldást a nőtől vár, s a kedvenc tulajdonságai közé sorolhatjuk a vállvonogatást. Kedves és visszahúzódó, ami elsőre igazán szimpatikus lehet, de tehetetlensége egy idő után teljesen kibírhatatlan. A karakán női jellemet megfékezni nem tudja, éppen ezért jobb esetben egy halk szavú társra talál, rosszabbik esetben már idejekorán eltiporják őt a férfitársai.

„Menő Jenő”
Őt aztán semmi nem érdekli a világon. A nőket trágár szóhasználatával és kirívó jellemével próbálja megfogni, természetesen kevés sikerrel, hiszen nála nem az intellektus számít. Viccei sértők, viselkedése vad és zabolázatlan, s bizony ezt a fajta férfit elég nehéz egy nőnek „betörni”. Sok időre és türelemre van szüksége annak a hölgynek, aki meg akarja szelídíteni őket. 

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg