aug 15, 2021
Nők, utak, életek
Ma már a nő is hagyhat nyomot maga után, nem csupán mint szerető vagy önfeláldozó feleség és anya. Összeállításunkban önarcképet festünk beszélgetéseinkkel: a kreatív nő, az önkifejező nő, a dolgozó nő mellett jelen vannak a született feleségek is, akik a férj sikerének a szolgálatában állnak.
Nők, utak, életek
aug 12, 2021
Pasinevelde
A férfi is tudni akarja, milyen a nő... Ám egy férfi soha nem iratkozik be nőmegismerő tanfolyamra. Miért van az, hogy a férfi mindig tudja, hogy neki van igaza? A nő meg azt éli, hogy „Igazad lehet, de pasid nem...”
Pasinevelde
jún 14, 2021
Hogyan neveljük a lányokat?
Mire kirepülnek a családi fészekből, valószínűleg rádöbbenünk, hogy hibát hibára halmoztunk. Valamit nagyon elrontottunk a lányaikkal kapcsolatban. Hiába: a pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve!
Hogyan neveljük a lányokat?
már 11, 2021
A nő és a képe
Nőnek születtem. Aztán sokáig tanultam, hogyan hozzam ki magamból az Igazi Nőt. Egy feminista ismerősöm most biztos lecsapna rám, hogy ugye, ugye: a nők fokozatosan megtanulják, hogy nem egyenrangúak a férfiakkal, a társadalom belekényszeríti őket az alárendelt szerepbe.
A nő és a képe
szep 7, 2020
Mozaik csak nőknek!
Csak Nőknek! Következő összeállításunkban kegyetlen női betegségeket járunk körbe! Mihez kezdjen egy nő, ha közlik vele, hogy méhen kívüli terhessége van? És...
Mozaik csak nőknek!
máj 28, 2020
A vetélés
Sötét árnyak Írásainkban a női élet nagy állomásait járjuk körbe. Ezekről sokszor nem beszélünk. A vetélés például az egyik legnagyobb tabu. Egy nő senkivel...
A vetélés