2024.máj.23.
Nők és a karrier
A nők általában kevesebbel is beérik, mikor karrierről van szó. Ki segíthet tovább, ha megakadunk az álmaink beteljesítésében? Dr. Zolnay Judit coach szerint a nagy álmok nem luxuskivitelben, hanem határidővel érkeznek.
Nők és a karrier
2024.már.3.
Parkolópályán a férfi
Vajon milyen dilemmák foglalkoztatják ma a férfit? Mitől szenved? A férfi szempontjait járjuk körül Kádár Szilvia kineziológussal, aki tízéves pályafutása során több tucat férfit és nőt vezetett a kiegyensúlyozottabb élet felé.
Parkolópályán a férfi
2024.jan.23.
Mitől változnak a nők?
Az ismert pszichológus, Szendi Gábor A nő élete – mit hoz a jövő című könyvében ismét velünk, nőkkel foglalkozik. Vajon mi ösztönözte arra, hogy ismét a gyengébbik nem életét kutassa?
Mitől változnak a nők?
2023.nov.18.
Szexleckék nőknek
Csajos estéken, bizony, nem a világot próbáljuk megváltani, nem is a globális felmelegedésen siránkozunk, hanem egy jó kis romantikus film mellett sóhajtozunk – és azon ábrándozunk, hogyan tudnánk rózsaszínre festeni életünk felhőit.
Szexleckék nőknek
2023.nov.10.
Miért isznak a nők?
Mert isznak. Sőt, a fiatalabbak a drog helyett is inkább az alkoholhoz nyúlnak, míg a fiatal fiúk inkább „anyagfüggők”. Miért isznak a nők – például az unatkozó kismamák? A nők nagy része ugyanis az anyasági alatt kezdi emelgetni a poharat.
Miért isznak a nők?
Cookies