FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT, ÉS NYERJE MEG NYARALÁSÁT!

Nagy most az igény szép belföldi szállásokra, ahol nyaralni lehet, csobbanni lehet, s ahonnan sok szép látnivalóhoz lehet túrát szervezni a környéken. Amennyiben előfizeti magazinunkat, megnyerheti nyaralását. Négy éjszaka két fő részére a dunaszerdahelyi Villa Rosa panzióban, ahol az étteremben finom falatok várják vendégeinket (az étterem az ország legjobb tematikus étterme). A barátságos szállás és szívélyes vendéglátás adott, melléje gazdag programot szervezünk nyertes olvasóinknak, egy igazán emlékezetes nyaralást!

szalon.jpg

ÜDÜLJÖN A KÉK SZOBÁBAN!

Ha most fizeti elő az Új Nő magazint, 4 napos pihenést nyerhet, teljes ellátással a Villa Rosa Panzióba (Dunaszerdahely), 2 személy részére! A szerencsés pár wellnessen és ötórai teán is részt vehet az ötcsillagos Amade Kastélyszállóban!

terasz_0.jpg
Aki egyszer megivott egy kávét a csuda hangulatos Villa Rosa teraszán, az ide visszavágyakozik. A reggeli fejedelmi, vendégeink az élménymenü válogatott fogásait finom helembai bor kíséretében fogyaszthatják el – megkóstolhatják a mangalicapecsenyét, a vegánokat pedig friss csallóközi zöldségekből készült ételek várják.

KATTINTSUNK EGYENEST AZ UJNO.SK-RA!

A nyár színesség, a nyár boldogság... Mi a színességhez a magunk kis kincseivel, sok színes cikkel és írással szeretnénk hozzájárulni – és sok szép képpel. Ezért dúsítjuk fel nap mint nap a weboldalunkat új tartalmakkal. Naponta új írások jelennek meg rajta, amelyek változatosak, az érzelmekre hatnak és minden korosztályhoz szólnak. Az ujno.sk és a nyomtatott Új Nő nem ugyanaz! Egyek vagyunk, mégis mások, más írásokkal, más megjelenéssel. S ahhoz, hogy igazán megismerjenek bennünket, egyenest az oldalunkra kell kattintani, úgy válogatni a tartalmak között. Ezek a tartalmak megörökítik a nyár illatát, a madarak röptét, a női és férfi természet szépségét, de jó sztorikat is találhatunk, melyek mosolyra húzzák az ajkunkat. Olvassuk, szerkesszük együtt a weboldalunkat is. Várjuk ötleteiket, riportalany kerestetik!

Olyan jó lenne, ha visszatérnének azok az idők, mikor nem azokat az írásokat olvastuk, amik éppen szembejöttek velünk a Facebookon. Kicsit disztingváltunk, és mi válogattuk ki az olvasnivalónkat.

borito_0.jpg

Új Nő csapata
Cookies