A macsók világát éljük, mert a nők igenis szeretik a rosszfiúkat. Inkább otthagyják kedveskedő párjukat, s a bizonytalan jövőt választják. Mert az izgalmas és különleges! De arról elfeledkeznek a lányok, hogy ha a pasik megszeretnek valakit, az is ugyanolyan izgalmas lesz. Sőt, minden egyes nap különlegesnek fogják érezni magukat. Mert ilyen, ha egy férfi szeret...

Figyel rád
Egy szerelmes férfi azonnal felismeri, ha a párjának gondja van. Kérdez, türelemmel meghallgatja, és segíti őt, ha problémája akad. Tényleg odafigyel a nőre és minden egyes apró rezdülésére. Meglátja azt is, ha rossz álmok gyötörték, majd segít elhessegetni azokat. 

Tisztelettel bánik veled
A legszebb tulajdonsága ez emberi létezésnek a tisztelet. S ezt a fülig szerelmes férfi is pontosan tudja. Tiszteletben tartja a nő létét, gondolkodásmódját, tetteit, szavait. Érzi, hogy a nő megbízik benne, s ezt semmiért sem adná fel.

Harcol érted és kiáll melletted
Ha nehéz időszakod van, melletted áll, és mindenben a segítségedre van. Ha úgy érzi, más is pályázik rád, finoman érezteti a másik lovaggal, hogy ebben a csatában esélye sincs. Védelmez, őriz, egy erős bástyát jelent a számodra.

Büszke rád
A férfiak szeretik az erős, ügyes, talpraesett nőket, és büszkék arra, ha sikeres nő áll mellettük. Nem mellőzik a nőt ezáltal, vagy érzik magukat ettől kisebbnek. Együtt örülnek velük, együtt izgulnak értük, és ezt mindig el is mondják szerelmüknek!

Nem szégyelli megmutatni a sebezhető oldalát
Sok nő számára már túl érzékeny dolognak számít, ha a férfi megmutatja az emocionális oldalát. Ám ez nem arról szól, hogy sírni és rimánkodni kezd egy pasi. Sokkal inkább arról, hogy beismeri olykor-olykor gyengeségeit, melyen végül még nevetni is tud.

Egy igazi lovag, egy igazi kincs
A legrosszabb és legnehezebb napokon is gyönyörűnek talál, és mindent megtesz azért, hogy jobb legyen a közérzeted. S valljuk be, elég gyakran előfordul, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ilyenkor hagyjuk megvigasztalni magunkat, és legyünk hálásak, hogy egy igazi, szerető férfi áll mellettünk, aki valóban csodálatosnak talál minket. Az év minden egyes napján.

Dunai Mira