2023.nov.28.
Törékeny homokszemek 5. rész
,,Az utolsó estén a híres bohém negyed, Szkadarlija egyik éttermébe mentek vacsorázni. A szőlőlugassal körülvett kerthelyiség udvarára lépve sűrű, étvágygerjesztő illatok csapták meg Laura orrát." Janković Nóra novellája
Törékeny homokszemek 5. rész
2023.nov.22.
Törékeny homokszemek 3. rész
,,Kiskosztümjét undorodva a nappaliban terpeszkedő, piros EKTORP kanapéra dobta, a többi holmiját pedig a szennyesládába. A fürdőszobába menet kivette hajából az apró kis fekete pillangókkal díszített francia csatot, amellyel napközben rakoncátlan, barna fürtjeit próbálta több-kevesebb sikerrel összefogni." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 3. rész
2023.nov.20.
Törékeny homokszemek 2. rész
,,Másnap aláírták a vételi szerződést. Míg Zsolt a munkálatokat ellenőrizte, megpróbálva nem szívrohamot kapni a mesterek hanyagsága miatt, addig Laura a ház mögötti gazos kertből varázsolt színpompás oázist. Mégis minden gond, összetört csempe, meg nem érkezett tetőcserép ellenére úgy érezték, a világ legboldogabb emberei ők." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 2. rész
2023.nov.18.
Szexleckék nőknek
Csajos estéken, bizony, nem a világot próbáljuk megváltani, nem is a globális felmelegedésen siránkozunk, hanem egy jó kis romantikus film mellett sóhajtozunk – és azon ábrándozunk, hogyan tudnánk rózsaszínre festeni életünk felhőit.
Szexleckék nőknek
2023.aug.25.
A sokadik Ő
,,Én nem félek ismerkedni. Nem félek attól, hogy megint darabokra törik a szívemet. Nem! Ugyanúgy randizok, és élvezem az életet, mint eddig. Nem lankadok, nem csüggedek." Derzsi Bernadett novellája a megingathatatlan szerelemről.
A sokadik Ő
Cookies