2024.már.13.
Őrzöm már a szívemben
Ha többet praktizálnánk a szeretetet – vegyük például az ölelést, aminek során boldogsághormonok szabadulnak fel, ezáltal csökkentve a stresszt –, annak nem csupán saját magunkra, de az egész világra nézve jó hatása lenne.
Őrzöm már a szívemben
2024.feb.16.
Szívek rezdülése
„Drága Frédéricem, pihenj meg kicsit. Beleszédülök, ahogy fel-alá sétálsz! Ülj ide, Kedvesem, nehogy kimerülj megint...” A nő a kandallóhoz lép, gyengéden belekarol szerelmébe, s a kanapéhoz vezeti a fiatal zeneszerzőt. Olvassák sok szeretettel Novák Zita novelláját!
Szívek rezdülése
2024.feb.14.
Szerelem, melódia, La Campanella
„Csípős a reggel. Fázósan kilépek a teraszra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az óváros épületeire. Az alsó lakásból zenefoszlányok törnek a magasba. Chopin? Vagy Liszt? Ó, igen, ez a híres La Campanella.” Novák Zita szerelmes novellája, sok szeretettel Valentin-napra!
Szerelem, melódia, La Campanella
2024.jan.30.
Hős kerestetik
Meggyőződésem, hogy a világ ma is jóból meg rosszból van összegyúrva. És igenis nem adná el mindenki a lelkét, és nem gáncsolja el a szomszédját, még ha megtehetné is.
Hős kerestetik
2024.jan.19.
Mi a szerelem?
A szeretetteljes kapcsolatnak egyik jellemzője a bizalom: odafigyelünk egymásra, meghallgatjuk egymást, elsődlegesen egymással osztjuk meg minden bánatunkat és örömünket.
Mi a szerelem?
Cookies