A szép férfi gyönyörűség. Olyan, mint egy Dior-táska! Sorozatunkban sármos férfiakat mutatunk be, az olvasó a hashtaggel szavaz.

Év végén kihirdetésre kerül a győztes. E havi vendégünk a DAC két focistája, egy amerikai és egy német fiú.

sarmos-ferfiak-kezdo.jpg

Niklas-Wilson Sommer (23 éves). Niklas Dessauból érkezett. A göndör fekete fiú a nők szívének csücske, rengeteg női imádója van. Követőinek száma az Instagramon eléri a 137 ezret, ami európai viszonylatban magas. Vele a német szurkolók is megérkeztek a DAC közösségi oldalaira, akik szorgosan kommentelnek, figyelemmel követik kedvencük sorsát.

niklas-wilson-sommer-_d4a9711.jpg

Niklas már Németországban született, apja portugál-angolai származású, anyja német. Jó hírünk van a lányok számára: Niklasnak nincs barátnője. Otthon hatalmas családja van és rengeteg haverja. Ám már itt is rengeteg barátot szerzett.

Tervei a jövőre nézve: egészségesnek maradni, a többi pedig majd alakul. A nagy bizonytalanságban nehéz kemény terveket kovácsolni. Niklas a védelem jobb oldalán játszik.

Creighton Spencer Braun (20 éves). Braun Amerikából, Kaliforniából érkezett a DAC-ba. Szeretik az amerikai szurkolók, hiszen az Instagramon 1500 követője van. Szíve már foglalt, otthon van egy csinos barátnője, akivel már két éve egy párt alkotnak (és nagyon szeretik egymást). Ezért focistánk már nagyon várja, hogy lefusson a koronajárvány harmadik hulláma, és végre megnyissák a határokat.

creighton-spencer-braun-_d4a9502.jpg

Meghívta szüleit és testvérét is Dunaszerdahelyre – a csapat telephelyén, a Bonbón szállóban fognak megszállni. Már mindent elrendezett! A kérdésre, hogy hol szeret élni, egyenes választ kapunk: tetszik neki Dunaszerdahely, érdekes itt a természet, a négy évszak váltakozása  – ámde mégis az USA-ban él a családja.

Ezért a szíve visszahúzza, viszont jót tesz neki az európai futballtapasztalat, hálás a lehetőségért.

A DAC mérkőzéseinek hangulata utánozhatatlan – mint mondja: az érdem a hűséges szurkolótáboré. Creighton középső védőként vagy védekező középpályásként is bevethető. „Nagyon boldog vagyok, hogy a DAC csapatának a tagja lehetek. Bízom benne, hogy még egy ideig erősíthetem az együttest.“

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies