A nőt újra és újra el kell csábítani. Édes szóval, egy kedves, de nem túlzó ajándékkal, egy finom mozdulattal, amitől újfent meglágyul a szíve. A nővel törődni kell, csak úgy, mint velünk, férfiakkal. Persze nem mindegy, hogyan tesszük mindezt.
 

A bók
Nem túl célravezető, ha éjt nappallá téve magasztaljuk a nőket, ám ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legszebb rózsa is csak akkor nyílik, ha törődünk vele. A nőknek kijár a dicséret, a kedves bók, amitől felragyog az arcuk, mosolyogni kezd a szemük, s ettől csak még szebbek lesznek.

Az érintés
Ha közelebbi kapcsolatba kerültél egy hölggyel, akkor pontosan tudod, mennyit jelent egy érintés. Ha lágyan érinted meg a karját vagy a hátát, tudja, hogy számíthat rád. Ha férfiasan húzod magadhoz, rögtön felismeri a szándékodat. A nők imádják, ha eltaláljuk a kedvükhöz illő érintési formát. Tapasztaljuk ki, mit szeret kedvesünk!

A külső is fontos!
Ha meg szeretnél hódítani egy nőt, adj a külsődre! Nem, nem kell állandóan fehér ingben és a legmenőbb cuccokban flangálnod, csak legyél összhangban önmagaddal, érezd jól magad a bőrödben, ami hatással van az egész kisugárzásodra is, s ezt rögtön kiszimatolják a nők! Ráadásul a legtöbb nő igazán szeret öltözködni, így a megnyerő külsővel máris jó pontokat gyűjthetsz.

A kedvesség
Egy finom vacsora vagy egy szép tavaszi csokor biztosan jobb kedvre deríti a nőt, éppen ezért sose légy rest egy kicsit elkényeztetni a szíved választottját! Nem kell túlzóan nagy ajándék, csillogó ékszer vagy külföldi utazás ahhoz, hogy elcsábítsd a nőt, aki megdobogtatja a szívedet. Emellett sose felejtsd el megkérdezni, hogy van, és hogy telt a napja.

Játékosság
A flört, az adok-kapok játék és a humor kiváltképp számítanak az ismerkedési fázisban. A humor mindig oldja a feszültséget, lazának láttatja a férfit, valamint állandó tűzben tartja a nőt. Ha van humorod, és tudsz flörtölni, imádni fognak a nők. Plusz: egy kis pajkosság sosem árt!
Kerekes Áron