Hivatalosan is beköszöntött a tavasz! Ez nem jelent mást, mint a hosszú és hideg tél utáni enyhülő időt, friss levegőt, finom napsütést. Mit is kezdhetnénk ilyenkor szabadidőnkben?

Az otthon gubbasztást felejtsük el! Irány a természet, akár egy kényelmes, stílusos bicikli társaságában. Ebben segítségünkre lehet a dunaszerdahelyi Velolove kerékpárbolt.

bicikli-kezdo.jpg

Bicóikkal persze nem csak a természetbe kirándulhatunk. Tökéletesen megfelelnek a városba is, akár munkába, iskolába menet, netán a boltba elugorni, és persze ne feledkezzünk meg a kávéról sem a csajokkal! Erre szolgálnak az Urban biciklik.

Aki pedig mégis egy kellemes túrát választana a vadonba, az se keseredjen el, ugyanis kínálatukban megtalálhatóak trekkingre alkalmas kerékpárok is. Széles választékukban a szivárvány összes árnyalatát felfedezhetjük, nem hiányoznak a gyönyörű pasztellszínek sem.

A kiegészítőkről nem is beszélve, legyen szó a szebbnél szebb csengőkről, táskákról, a praktikus gyermekülésekről. Külön kiemelném fonott kosaraikat, így a kis házi kedvenceinket sem kell otthon hagynunk. Itt mindenki megtalálja a magának legjobban megfelelő kerékpárt, stílusosan felszerelve.

A bolt három éve nyitotta meg kapuit, de természetesen a gyors vásárlás érdekében e-shopot is üzemeltetnek (www.velolove.sk). Az olasz MBM (My Best Move) márka kizárólagos forgalmazói, mellette holland és angol márkák is képviselve vannak.

minden_reggel_ujno.sk.png

Vásárlóikat mindig érdekes újdonságokkal várják, valamint havonta egy termék kedvezményes áron érhető el. És hogy a kicsik se keseredjenek el, a szülők figyelmébe ajánlanám a Bobbin bicikliket, a legkisebb bringások számára pedig az Early Rider futóbiciklit.

bicikli-belso.jpg

Aki eddig nem kapott volna kedvet egy új kerékpár beszerzésére, keressen rájuk a Facebookon (www.facebook.com/velolove.sk), ahol rengeteg fotó várja, elégedett vásárlóktól egyaránt. S ha netán valakit meg szeretne ajándékozni, a kerékpár mellé jár egy hatalmas piros masni is!

Végezetül elmondanám, hol is találják meg őket. Egyszerűbb, mint gondolnák! A DAC stadion mellett, a Štefánik és a Sport utca sarkán, fent az emeleten. Ha arra járnak, mindenképp térjenek be hozzájuk, nem bánják meg! Tehát bringára fel!

Új Nő csapata
Cookies