Az év utolsó és legdíszesebb hónapjában mindenkinek rengeteg elintéznivalója akad – tudjuk jól. Hogy enyhítsük kicsit az év végi stresszt, ezért hoztunk néhány igazán ötletes, személyre szóló és csodaszép ötletet, az ajándékokat és a csomagolást illetően. Ki ne szeretne egyedi, névre szóló ajándékot kapni? 

1.-edesseg.jpg

Ajándékozd oda magát az édes mennyországot!
Ebben az évszakban kimondottan szeretjük a nyalánkságokat, melyek nem csak a szemnek hívogatók. A sajttorta egy igazi Jolly Joker, hiszen ízletes, mutatós, és még fotógén is! S ha még különlegesebbé akarod tenni a meglepetésedet, a finom sajttortád mellé csomagolj be egy rusztikus süteményestálat egy szemrevaló konyharuhával együtt. Így az, akit megajándékozol, könnyen és stílusosan fel tudja szervírozni a tőled kapott nasit az ünnepek alatt. Ez az egyik legkülönlegesebb tőlem-neked ajándék, szeretett testvéreinknek, legjobb barátnőinknek, kedvenc kollégáinknak, sőt, még a rokonoknak is kiváló lehet!

2.-csomagolas.jpg

A legszebb kézműves ajándékok
egyike maga a csomagolás. Ehhez elég a kert hátsó részéből összegyűjtenünk néhány apró alapanyagot. Például elég néhány tűlevél, makk, a fiókból egy egyszerű madzag és egy ragasztópisztoly. A tűleveleket összekötjük, és a makk héjába ragasztjuk azokat, egy pompont létrehozva ezzel. Ezt az apró csodát kössük az ajándékunk szalagjára, és máris készen vagyunk! Dupla ajándék pillanatok alatt, mely nem csupán esztétikusan mutat a fa alatt, de az ajándékozottunk is rögtön tudni fogja, mennyire fontos a számunkra.

3.-konyv-szemelyre-szoloan.jpg

Jelszó: személyre szabottan!
Az egyik legszebb ajándék a könyv. S ha még különlegesebbé szeretnénk tenni az ajándékozás pillanatát, olyan könyvet válasszunk, amely vagy egy igazi könyvritkaság, vagy egy antik remekmű első kiadása. Ha ezeket nincs időnk felkutatni, akkor az emblematikus borító (és persze tartalom) alapján vásároljunk olvasnivalót – a lényeg, hogy a könyv egyedi és személyre szóló legyen. Célozzuk meg az antikváriumokat, hiszen mindenkinek jól jön egy könyvkülönlegesség a gyűjteményébe! 

4.-csomagolas.jpg

Extravagáns csomagolás
Ha a csomagolásról van szó, a határ a csillagos ég! Idén már ne ragaszkodj a szokásos egyszínű, karácsonyi mintás csomagolópapírokhoz, helyette nyisd ki a fantáziád kapuját, s engedd be a különböző formákat, színeket és apró kiegészítőket! Jöhetnek a pomponok, a különleges selyem- és csomagolópapírok, melyeken már nem hóember és karácsonyfa virít, hanem extrém grafikai elemek. Így nem csupán a csomagolás lesz hatalmas móka, de az ajándékbontás is igazán különleges pillanattá válik.

Dunai Mira

Új Nő csapata
Cookies