A tízéves Kobold zenekar két kiadvánnyal ünnepel: a Koboldia átváltozó zenéskönyvvel és a Lárifári Kakadu című CD-vel.

A koboldok nemcsak a mesében, hanem a mindennapokban is képesek meglepetésre. A Lárifári Kakaduban még markánsabban érvényesül a Kobold zenekar teremtette családi zene.

kobold-zenekar_0.jpg
A Kobold zenekar

Balla Igor zeneszerző, a zenekar énekese azt mondta, teljesen spontán alakult így a zenéjük. Szülőként ő is élvezni akarta azt, ahogy a gyermekeinek zenél, és így létre is jött a családi zenei stílus. Dalaikat egyaránt élvezi gyerek, szülő s nagyszülő.

– Egyébként mi sem értjük, hogy mi történik a koncertjeinken! – mondja Balla Igor. – Valami manóvarázslat lehet ez, mert mi csak szépen elkezdünk zenélni, s aztán abból valami felfoghatatlan kerekedik.

És nem csak a lurkók indulnak be a zenénktől. Hatalmasat buliznak velünk a felnőttek is! 

A Koboldia pedig átváltozó mesés-, verses- és zenéskönyv. Egy csodálatosan szép, nagy formátumú 21x26 cm-es, gazdagon illusztrált könyv, egy sereg extrával.

kobold-konyv-allo_0.jpg

A Kobold-dalok szövegei is megtalálhatók benne, az akkordokkal együtt. Sok, hangszeren játszó szülő és pedagógus ezt külön kérte.

kacsavcsora-kobold.jpg

A gyönyörű illusztrációk többsége kifestőként is helyet kapott a kötetben, de nemcsak a kifestők, hanem a borító is kiszínezhető, méghozzá többször is! Ezért a megnevezés: átváltozó zenéskönyv.  És még ez se minden. Megjelent ugyanis a könyvben egy teljesen új műfaj, a versmese. Versek alapján írt mesék, rengeteg humorral meghintve.

larifari-kakadu-lemez.jpg
A Kobold zenekar Lárifári Kakadu című CD-je

Hallgasd! – Olvasd! – Fesd ki! Keresd a könyvesboltokban! 

hirlevel_web_banner_2_352.jpg

Új Nő csapata
Cookies