Nem győzzük ismételni, hogy minden párkapcsolatnak a bizalom és az őszinteség az alapja. Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy vannak dolgok, amelyeket a kapcsolat hajnalán szégyellünk bevallani a másiknak. Ha igazán jól alakul a párkapcsolatod, és biztos vagy benne, hogy megtaláltad a nagy Ő-t, akkor bizony vannak dolgok, amelyeket előbb vagy utóbb be kell ismerned a párodnak.

 1. Pénz
  Nem beszéltek még az anyagi dolgokról? Lassan ideje lenne megtenni, hiszen jönnek a kiadások, a közös rezsi, a lakásvásárlás és a nyaralások. Ez nem azt jelenti, hogy egymás pénztárcájában turkáljatok, hanem azt, hogy a közös jövőt tudjátok megtervezni.
   
 2. Semmi sem zavar!
  A bimbózó párkapcsolat elején semmi sem szokta zavarni a turbékoló galambocskákat. Aztán szépen lassan rájövünk, hogy nem minden rózsás. Bizony, a partnerünknek is vannak idegesítő szokásai. Az is megeshet, hogy egy veszekedés alkalmával dől ki belőlünk az összes negatívum, amit hirtelen a partnerünk fejére zúdítunk. Vegyük a bátorságot, és ha valami zavar bennünket, okosan, kedvesen próbáljuk megbeszélni a másikkal.

web-bannerek-hirlevel-02_0.jpg

 1. Exek
  Tartod az exeddel a kapcsolatot, csak eddig nem vallottad be a párodnak? Vallj színt! A volt barátok és barátnők valahogy mindig kényes témának számítnak. Nem csoda, hiszen a jelenlegi partnerünk retteghet attól, hogy esetleg visszakolbászolunk az előző pasinkhoz. De miért is tennénk? Fantazmagóriák! A lényeg, hogy ha előjön az “ex-téma”, ne kezdjünk terelni és hazugságokat kitalálni, hanem beszéljünk nyíltan. Legyen az őszinteség az első!
   
 2. Köszi, megvagyok!
  Azaz a jelentése: elmegy. Tipikus mondat, ha nem érezzük magunkat toppon, és valami bánt minket. Ha párunk rákérdez, merjük bevallani neki, mi az, amitől nem vagyunk jól. Még ha egy banális dologról van is szó. Lehet, hogy kinevet majd minket, de az is lehet, hogy miután elmondtuk neki, mi is nevetni fogunk a problémának vélt apróságon. Sosem lehet tudni, mit hoz ki belőlünk a másik. Itt az ideje kipróbálni!

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg

Új Nő csapata