Mik a legromantikusabb szilveszteri és újévi szokások? Hogyan ünnepelhetünk igazán szerelmesen?

Kreatív ötletekből nincs hiány: összeszedtünk egy csokorra valót!

szilveszter-romantika-ff.jpg

A csók

A szerelmes párok azért csókolják meg egymást szilveszter éjjelén, hogy boldog legyen a kapcsolatuk az új évben is. Ám azt mondják, még akkor is meg kell csókolni valakit pontban szilveszterkor, ha az ember éppen szingli. Az egyedülállók ilyenkor a legjobb barátjukat puszilják meg, hogy ezzel bevonzzák az új szerelmet az életükbe. Vagy azt is mondják, hogy akitől csókot kapunk, egész évben szeretni fog bennünket. Próba szerencse!

Méz, tejszínhab, cukros fánk

Szilveszter napján a szerelmeseknél fel kell tölteni a konyhában található mézescsuprot, hogy kitartson a szerelmük egész évben. Ezt követően a szilveszter éjszakai csóknál pedig ezzel a mézzel kenik be az ajkukat, és csókolják meg párjukat, hogy édes legyen a közös életük. A méz tejszínhabbal is helyettesíthető! Esetleg cukrozott fánkot is ehetünk, hogy kerek és édes legyen az elkövetkezendő évünk.

Szilveszter éjszakája többek szerint varázserővel bír, s a szerelmeseknek, szerelemre vágyóknak is nagyon kedvez. Éppen ezért válasszunk egy jó kis programot magunknak, ahol kellemes társaságban és csinosan el tudjuk búcsúztatni az óévet. Csípjük ki magunkat, hiszen ahogy az új évet kezdjük, olyan lesz az egész évünk is! Öltözzünk ki, menjünk szórakozni, barátkozzunk és ismerkedjünk!

Piros és rózsaszín alsónemű

A világ egynéhány táján (Argentína, Spanyolország) piros vagy rózsaszín alsóneműt választanak szilveszter éjszakájára a nők, hogy a következő, új évben rájuk találjon a nagy és igaz szerelem. Igaz, a nálunk is egyre elterjedtebb szokáshoz még párosul a mély dekoltázs és a rövid szoknya, hogy Ámor nyila biztosan ne tévessze el célpontját...

A pihenés

Az év első napján illik kipihenni magunkat, hogy lazán, pihenten vágjunk neki az új esztendőnek. Ez a nap kiváló alkalom arra, hogy egy egész napot töltsünk kedvesünkkel az ágyban. Tessék pihenni, összebújni, ölelkezni, jó filmeket nézni. Ne a macskajajról szóljon az év első napja, hanem a szerelemről, szeretetről... A szinglik se búsuljanak, tessék barátok, barátnők között, jó hangulatban, vidáman kezdeni az új évet!

hirlevel_web_banner_2_282.jpg

+ 1 Ínyenc falatok, „arany” italok – avagy a vágykeltő ételek

A hagyományainktól kicsit eltérően új ételek és italok hódítják meg a szilveszteri asztalokat: apró, ízletes falatok és aranyozott pezsgő várja manapság a vendégségbe érkezőket. Ezzel nem csupán a gazdagságot, jólétet vonzzuk be az életünkbe, hanem fokozzuk vele a szexuális vágyat is. Idén szilveszterkor készítsünk be: pezsgőt és kaviárt, csilis csokoládét s hozzá tejszínhabot, mártogatós virslis falatkákat, lencsesalátát és egy kis mézet...

Szerelmes és boldog új évet mindenkinek!

Derzsi Bernadett
Cookies