Mitől nő a nő? Miben rejlik a titka? Mivel tudja elcsavarni a férfiak fejét, anélkül, hogy apró ruhákat hordana, és közszemlére tenné testi bájait?

A nőnek zsigereiben, ösztönösen kéne éreznie, hogy miben van az ereje. Ehhez természetesen kapcsolódnak még olyan tanult dolgok, amelyek még nőiesebbé teszik a nőt. Mivel mindegyikünk más-más tulajdonságokkal rendelkezik, így saját magunknak kell felfedeznünk, miben rejlik az erőnk, és mi az, amiben még javítanunk kéne. Figyeljünk magunkra, tanuljunk magunkról, és fejlesszük önmagunkat! Hogy miben van az erőnk? Lássuk!

a-no-7-titka-kezdo.jpg
(Kép forrása: pinterest.com)

 • Viselkedés/Attitűd
  Az a nő, aki tud viselkedni, mindenki számára szimpatikus. Tudja, mikor kell beszélni, kérdezni, érdeklődni és csendben maradni. Kedves, empatikus, melegszívű, ápolt, intelligens, bájos, gondoskodó, érzékeny, és még sorolhatnánk.
 • Beszéd
  A vulgáris szavaktól senki se lesz menő! Sőt! A nőhöz a finom szavakat és a kedvességet párosítjuk. Melegséget, szeretet, bájt. Ezt kell egy nőnek a szavain keresztül sugallnia.
Humor. Nagyon jó, ha egy nőnek van humora. Persze, ez olyan dolog, ami vagy van, vagy nincs. Viszont humorral kezelni a dolgokat – az igenis tanulható.
 • Testtartás
  Nem szép látvány, ha egy nő nem ügyel a testtartására. Tehát figyeljünk a hátunkra, hogy egyenes legyen, testünk ne legyen ernyedt, és hogy testbeszédünk se legyen hivalkodó. Otthon pedig gyakoroljuk mindezt.
 • Öltözködés
  Az öltözködés szempontjából az az egy biztos, hogy itt a kevesebb nem jelent többet. Az elegáns és decens ruha is lehet kifejezetten szexi. Az átlátszó ruhák és a miniszoknyák nem biztos, hogy a legjobb döntésnek bizonyulnak. A kihívó ruhadarabok legtöbbször a jellemünkre utalnak. Olyan ez, mintha valamit nagyon kompenzálni szeretnénk.

elofizetes_uj_no_63.png

 • Kacérságot módjával!
  A flört legyen könnyed és kedves. Ne azzal hódítsunk, és hívjuk fel magunkra a figyelmet, hogy szoknyánkat piszkáljuk, hangosan kacagunk, vagy éppen rosszmájú megjegyzéseket teszünk másokra. Ilyenkor a finom testbeszéd és a szemek játéka dominál.
 • Önzetlen női szív
  Nincs is ennél szerethetőbb egy nőben! A kedves, szeretetteljes, segítőkész, önzetlen és barátságos nők az igazi nők!
Derzsi Bernadett
Cookies