már 15, 2021
Levéltitok
Mit tehetünk, ha belehabarodtunk a Nagy Ő-nek gondolt férfiba, majd hirtelen rá kell jönnünk, hogy minden szava hazugság volt, és a rózsaszín köd éveken át eltakarta előlünk a valóságot?
Levéltitok
már 9, 2021
Stalker
Folyamatosan informálódunk és információkat osztunk meg. Mi döntjük el, ki nézheti meg a bejegyzéseinket. Ám mi történik, ha valaki nem hagyja annyiban, és újra meg újra felbukkan? Őt már a kellemetlen kukkoló kategóriába sorolhatjuk, akinek a megnevezése: stalker.
Stalker
feb 9, 2021
Levéltitok
Egy kapcsolatban mindig kényes kérdés, hogy ki keres többet – a férj, vagy a feleség. De mi a megoldás arra, ha szóba kerül a gyermekvállalás és az egyik fizetés bizony hiányzik a családi kasszából?
Levéltitok
feb 8, 2021
A nő és az ezo
Néha fogalmunk sincs, mit kellene tennünk: hol rontjuk el dolgainkat, mit kellett volna másképp tennünk és azt is meg kell tanulni, legközelebb hogyan ismerjük fel a kényes szituációt.
A nő és az ezo
jan 19, 2021
Mitől szépek a keleti nők?
Az ázsiai nők tökéletes arcbőre irigyelnivaló. Egyes esetekben annyira szép, hogy azt hisszük, minden róluk készült kép retusált. Pedig dehogy! Az ázsiai nők ismernek néhány szépségápolási fortélyt, amelyeket érdemes megtanulni.
Mitől szépek a keleti nők?
dec 14, 2020
Levéltitok
Közelednek az ünnepek, és ilyenkor sok szó esik azokról, akik család nélkül töltik ezeket a napokat. Pedig attól, hogy valaki egyedül él, még korántsem kell magányosnak lennie karácsonykor.
Levéltitok
dec 2, 2020
Levéltitok
A házasság és a válás mindig megviseli az embert. De mi a helyzet akkor, ha az ásó-kapa-nagyharang még a válás után is kitart? Ki lehet-e törni ebből a helyzetből?
Levéltitok