feb 6, 2022
Levéltitok
Meddig lehet bírni, ha a munkahelyen, a családban és a barátok között is mindig ránk osztják a legnhezebb feladatokat? A babérokat azonban már más aratja le...
Levéltitok
dec 5, 2021
A nő 7 titka
Mitől nő a nő? Miben rejlik a titka? Mivel tudja elcsavarni a férfiak fejét, anélkül, hogy apró ruhákat hordana, és közszemlére tenné testi bájait?
A nő 7 titka
már 15, 2021
Levéltitok
Mit tehetünk, ha belehabarodtunk a Nagy Ő-nek gondolt férfiba, majd hirtelen rá kell jönnünk, hogy minden szava hazugság volt, és a rózsaszín köd éveken át eltakarta előlünk a valóságot?
Levéltitok
már 9, 2021
Stalker
Folyamatosan informálódunk és információkat osztunk meg. Mi döntjük el, ki nézheti meg a bejegyzéseinket. Ám mi történik, ha valaki nem hagyja annyiban, és újra meg újra felbukkan? Őt már a kellemetlen kukkoló kategóriába sorolhatjuk, akinek a megnevezése: stalker.
Stalker
feb 9, 2021
Levéltitok
Egy kapcsolatban mindig kényes kérdés, hogy ki keres többet – a férj, vagy a feleség. De mi a megoldás arra, ha szóba kerül a gyermekvállalás és az egyik fizetés bizony hiányzik a családi kasszából?
Levéltitok
feb 8, 2021
A nő és az ezo
Néha fogalmunk sincs, mit kellene tennünk: hol rontjuk el dolgainkat, mit kellett volna másképp tennünk és azt is meg kell tanulni, legközelebb hogyan ismerjük fel a kényes szituációt.
A nő és az ezo
Cookies