Nőies és könnyed. Sikkes és elegáns. Az ALMA névre keresztelt Új Nő x LoveColors kapszulakollekció állványa előtt állok. Végigsimítok a már kész darabokon, s nem bírok betelni azzal, amit látok…

Próbálom elképzelni a nőt, akihez ezek a ruhák tökéletesen passzolnának, de lelki szemeim előtt nem egy nőt, hanem különböző nőket látok. 

uj-no-x-love-colors-kezdo.jpg

Magasakat, alacsonyakat, teltebbeket és vékonyakat. Barnákat, feketéket, szőkéket, vöröseket. Fiatal lányokat, vitális nőket és érett hölgyeket.

uj-no-x-love-colors-4.jpg

Mindannyian másak, mégis egyformán szépek: különleges darabokban vonulnak, és sugárzó magabiztossággal lépdelnek.

uj-no-x-love-colors-1.jpg

Hiszen ezt kiáltja a világba az ALMA, vagyis az Új Nő és a LoveColors kapszulakollekciója: hogy merjük ünnepelni a saját nőiségünket!

uj-no-x-love-colors-2.jpg

A LoveColors műhelyében többségében világos színekkel dolgoztak: a kollekcióban a krémes, púderes árnyalatok dominálnak, s van három mintás ruhácska is. Anyagok terén pamutmuszlint, pamutvoile-t (könnyű, kissé áttetsző struktúra, apróbb pöttyöcskékkel – a szerk. megj.) használtak, a nadrágok, szoknyák, ingruhák pedig pamuttwillből készültek.

uj-no-x-love-colors-3.jpg

A LoveColors védjegye a muszlin!

A muszlin természetes anyag, pamut gyöngyfonálból szövik. Moszul városáról kapta a nevét, a Közel-Keletről hozták be a 17. században. A nagy divatikont, Marie Antoinette-et sokszor megfestették muszlinruhában. A muszlin jól levegőzik, ugyanakkor nehéz dolgozni vele. Ám egy szépen elkészített, gondozott muszlinruhát évtizedekig hordhat az ember!

uj-no-x-love-colors-5.jpg

Nőiségünk ünneplése

Ha a kollekcióra nézünk, olyan nőt képzelünk el, aki egyszerre erős és gyengéd. Tudja, hol a helye, hova tart és mit keres.

Mer szeretni, mer törékeny lenni. Érzékeny, néha talán sír is, de nem baj: hiszen ez is az élethez tartozik.

Nem modellekre, hanem hús-vér nőkre terveztünk, s azt üzennénk nekik: merjék ünnepelni a nőiségüket! Hiszen ez egy óriási fegyver, amit nem elfojtani, hanem táplálni kell!

uj-no-x-love-colors-6.jpg

Az Új Nő x LoveColors kollekció szeptember 23-án, a WLF Fashion Show-n debütált Dunaszerdahelyen, a MOL Arénában. Fizesse elő Ön is az Új Nőt, és vásároljon 10% kedvezménnyel a kollekciónkból!

Az Új Nő kollekciójából az eshop.lovecolors.sk oldalon vásárolhatnak!

minden_reggel_ujno.sk.png

Olláry Ildikó
Cookies